ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE?

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.06.2014 - 01:36, Güncelleme: 19.06.2014 - 01:36
 

ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE?

22 Haziran Pazar günü yapılacak olan Devlet Parasız Yatılı ve Bursluluk sınavlarının sınav saati değişti.

22 Haziran  Pazar günü yapılacak olan Devlet Parasız Yatılı ve Bursluluk sınavlarının sınav saati değişti.  İlçe  Milli Eğitim Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, 22/06/2014  Pazar günü yapılacak olan Devlet Parasız Yatılı ve Bursluluk sınavları  Merkez İlkokulunda, Enis Şanlıoğlu Anadolu Lisesi, Ticaret  Meslek Lisesi  ve Mahmut Esat Anadolu  Lisesinde  saat 14:00' de yapılacak.
22 Haziran Pazar günü yapılacak olan Devlet Parasız Yatılı ve Bursluluk sınavlarının sınav saati değişti.

22 Haziran  Pazar günü yapılacak olan Devlet Parasız Yatılı ve Bursluluk sınavlarının sınav saati değişti.

 İlçe  Milli Eğitim Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, 22/06/2014  Pazar günü yapılacak olan Devlet Parasız Yatılı ve Bursluluk sınavları  Merkez İlkokulunda, Enis Şanlıoğlu Anadolu Lisesi, Ticaret  Meslek Lisesi  ve Mahmut Esat Anadolu  Lisesinde  saat 14:00' de yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.