ÖĞRENME ŞENLİKLERİ HAFTASI COŞKULU BAŞLADI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.06.2013 - 08:29, Güncelleme: 03.06.2013 - 08:29
 

ÖĞRENME ŞENLİKLERİ HAFTASI COŞKULU BAŞLADI

Seydişehir?de öğrencilerin ve halk eğitim kurslarının dönem sonu sergilerinin sergilendiği stant ve ?3-7 Haziran Öğrenme Şenliği? haftası coşkulu gösterilerle başladı.

Seydişehir’de öğrencilerin ve halk eğitim kurslarının dönem sonu sergilerinin sergilendiği stant ve “3-7 Haziran Öğrenme Şenliği” haftası coşkulu gösterilerle başladı. Davullu zurnalı öğrenme şenliği kutlamalarında Kaymakam Tuncay Sonel  Ümit Çocukları Derneğine kazandırılan akülü engelli araca bindi. Kutlamalara Kaymakam Tuncay Sonel, Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, Askerlik Şube Başkanı Kamil Güngör, Emniyet Müdürü Yahya Günay, Milli Eğitim Müdürü Necip Şan, Halk Eğitim Müdürü Hüseyin Yıldız, sivil toplum kuruluşu başkanları ve davetliler katıldı. Halkın yoğun ilgi gösterdiği  ‘Öğrenme Şenliği’  kutlamaları  protokol ve katılımcılar kortej oluşturup hükümet konağı önünden yürümeye başladılar.Davullu zurnalı başlayan yürüyüş sırası ile milli egemenlik caddesi, Atatürk caddesi ile devam edip tekrar hükümet konağı önüne gelindi. Alüminyum ilkokulu öğrencileri yöresel kıyafetlerle folklor gösterisi yaptılar Kaymakam Sonel ve Belediye Başkanı Çat Türkiye hava kurumunun standında ki kurdeleyi öğrencilerle beraber kesti. Burada Türkiye Hava Kurumu Seydişehir Şube Başkanı Enes Acar kurumun çalışmaları hakkında bilgi verdi. Seydişehir’e açılması  sözü alınan havacılık üniversitesinin kısa sürede ilçeye kazandırılması gerektiğini dile getirdi. Daha sonra protokol ve katılımcılar ümit çocukları derneği, kız meslek lisesi,sağlık meslek lisesi, toplum sağlığı merkezi stantlarını gezip  bu stantlarda yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar. Toplum sağlığı merkezince kansere enken teşhis için broşürler dağıtıldı Ümit Çocukları Derneği Münevver Yalçınkaya’da çalışmaları hakkında katılımcılara bilgi vererek derneğe kazandırılan akülü araç için teşekkür etti. Kaymakam Tuncay Sonel akülü araçlardan birine binerek aracı kullandı. Stantta halk eğitim merkezince düzenlenen kurslarda yapılan el çalışmaları tanıtıldı. Kız meslek lisesi öğrencileri şenliğe katılan miniklere balon dağıtarak eğlenceli anların yaşanmasını sağladılar Protokolün gezdiği stantta  son olarak ta Kaymakam Sonel  gözleme yapan bir teyzenin yanına giderek ocakta gözleme pişirdi Öğrenme şenliği programları  kapsamında Atatürk caddesinde açılan stantlar 6 hazirana kadar devam edecek.
Seydişehir?de öğrencilerin ve halk eğitim kurslarının dönem sonu sergilerinin sergilendiği stant ve ?3-7 Haziran Öğrenme Şenliği? haftası coşkulu gösterilerle başladı.

Seydişehir’de öğrencilerin ve halk eğitim kurslarının dönem sonu sergilerinin sergilendiği stant ve “3-7 Haziran Öğrenme Şenliği” haftası coşkulu gösterilerle başladı.

Davullu zurnalı öğrenme şenliği kutlamalarında Kaymakam Tuncay Sonel  Ümit Çocukları Derneğine kazandırılan akülü engelli araca bindi.

Kutlamalara Kaymakam Tuncay Sonel, Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, Askerlik Şube Başkanı Kamil Güngör, Emniyet Müdürü Yahya Günay, Milli Eğitim Müdürü Necip Şan, Halk Eğitim Müdürü Hüseyin Yıldız, sivil toplum kuruluşu başkanları ve davetliler katıldı.

Halkın yoğun ilgi gösterdiği  ‘Öğrenme Şenliği’  kutlamaları  protokol ve katılımcılar kortej oluşturup hükümet konağı önünden yürümeye başladılar.Davullu zurnalı başlayan yürüyüş sırası ile milli egemenlik caddesi, Atatürk caddesi ile devam edip tekrar hükümet konağı önüne gelindi.

Alüminyum ilkokulu öğrencileri yöresel kıyafetlerle folklor gösterisi yaptılar

Kaymakam Sonel ve Belediye Başkanı Çat Türkiye hava kurumunun standında ki kurdeleyi öğrencilerle beraber kesti. Burada Türkiye Hava Kurumu Seydişehir Şube Başkanı Enes Acar kurumun çalışmaları hakkında bilgi verdi. Seydişehir’e açılması  sözü alınan havacılık üniversitesinin kısa sürede ilçeye kazandırılması gerektiğini dile getirdi.

Daha sonra protokol ve katılımcılar ümit çocukları derneği, kız meslek lisesi,sağlık meslek lisesi, toplum sağlığı merkezi stantlarını gezip  bu stantlarda yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Toplum sağlığı merkezince kansere enken teşhis için broşürler dağıtıldı

Ümit Çocukları Derneği Münevver Yalçınkaya’da çalışmaları hakkında katılımcılara bilgi vererek derneğe kazandırılan akülü araç için teşekkür etti. Kaymakam Tuncay Sonel akülü araçlardan birine binerek aracı kullandı.

Stantta halk eğitim merkezince düzenlenen kurslarda yapılan el çalışmaları tanıtıldı.

Kız meslek lisesi öğrencileri şenliğe katılan miniklere balon dağıtarak eğlenceli anların yaşanmasını sağladılar

Protokolün gezdiği stantta  son olarak ta Kaymakam Sonel  gözleme yapan bir teyzenin yanına giderek ocakta gözleme pişirdi

Öğrenme şenliği programları  kapsamında Atatürk caddesinde açılan stantlar 6 hazirana kadar devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.