ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERDEN ?BİZ KARDEŞİZ? PROJESİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.01.2016 - 01:41, Güncelleme: 13.01.2016 - 01:41
 

ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERDEN ?BİZ KARDEŞİZ? PROJESİ

Seydişehir Leman-Kadir Parıltı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenlerinden Ağrı-Doğu Beyazıt?a uzanan dost eli.

Okul öğrenci ve öğretmenleri, kendi imkanlarıyla temin ettikleri giyecek,  ayakkabı ve kırtasiye malzemelerini “Biz Kardeşiz” isimli sosyal sorumluluk projesi kapsamında Ağrı-Doğu Beyazıt 75. Yıl Ortaokulu’na gönderdi. Büyük fedakarlıklar sonucunda temin edilen bu ürünlerin ülkedeki milli birlik ve kardeşlik projesine küçük bir katkı sağlaması umudu ve dileği, öğrenci ve öğretmenlerin gözlerinde sevinç ve yüzlerinde mutluluk oldu. Okul Müdürü Seyit Ali Koç; ”Öğrenci ve öğretmen arkadaşlarımın bu duyarlılığı bizi gururlandırdı. Sözü geçen okuldaki bir öğretmenin bizden böyle bir talebi olmuştu. Biz de karınca kararınca kolları sıvadık ve inşallah muvaffak olduk. Sadece öğrencileri değil, ihtiyaç sahibi annelerin de beklentilerine cevap vermeye çalıştık. Bu projede emeği geçen öğrencilerime, öğretmen arkadaşlarıma, bize katkı sağlayan şehrimizin kitapçılarına ve kargo hususunda her türlü fedakarlığı yapan UPS Ekspress’e teşekkür ediyorum.” dedi.
Seydişehir Leman-Kadir Parıltı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenlerinden Ağrı-Doğu Beyazıt?a uzanan dost eli.

Okul öğrenci ve öğretmenleri, kendi imkanlarıyla temin ettikleri giyecek,  ayakkabı ve kırtasiye malzemelerini “Biz Kardeşiz” isimli sosyal sorumluluk projesi kapsamında Ağrı-Doğu Beyazıt 75. Yıl Ortaokulu’na gönderdi.

Büyük fedakarlıklar sonucunda temin edilen bu ürünlerin ülkedeki milli birlik ve kardeşlik projesine küçük bir katkı sağlaması umudu ve dileği, öğrenci ve öğretmenlerin gözlerinde sevinç ve yüzlerinde mutluluk oldu.

Okul Müdürü Seyit Ali Koç; ”Öğrenci ve öğretmen arkadaşlarımın bu duyarlılığı bizi gururlandırdı. Sözü geçen okuldaki bir öğretmenin bizden böyle bir talebi olmuştu. Biz de karınca kararınca kolları sıvadık ve inşallah muvaffak olduk. Sadece öğrencileri değil, ihtiyaç sahibi annelerin de beklentilerine cevap vermeye çalıştık. Bu projede emeği geçen öğrencilerime, öğretmen arkadaşlarıma, bize katkı sağlayan şehrimizin kitapçılarına ve kargo hususunda her türlü fedakarlığı yapan UPS Ekspress’e teşekkür ediyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.