ÖĞRETMENLER GÜNÜ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.11.2018 - 10:59, Güncelleme: 24.11.2018 - 10:59
 

ÖĞRETMENLER GÜNÜ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI

24 Kasım Öğretmenler günü şehrimizde de çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Belediye başkanı ve  Eğitim   sendikalarının, Öğretmenleri ziyaret ve çiçek  sunması  ile  başlayan Öğretmenler  gününün resmi  kutlamaları  ise Atatürk  anıtına çelenk  konulması ve şehit  Muhsin  Kiremitçi  öğretmen  lisesinin Şaban  Cengiz kültür  merkezindeki  programı  ile  devam etti. Saygı  duruşu  İstiklal  Marşı ve  şehit ve  vefat  eden  öğretmenler  adına kuranı  kerim  tilaveti  ile  Şaban  cengiz kültür  merkezinde  başlayan  program Okul  Müdürü Halil Öksüzoğlu’nun günün  anlam  ve  önemini  belirten  konuşmasının  ardından öğrencilerin Fazıl  Hüsnü  Dağlarca  ve  Fevzi  Halıcı’nın  öğretmen  şiirini okuması, söz korosunun Atatürk’ün  sevdiği  şarkıları seslendirmesi, Öğretmen  yemini ve emekli  öğretmenlere  şilt  taktimi  ile  sona  erdi. Programa Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye  Başkanı Mehmet  Tutal’ın  yanı sıra İlçe  Milli Eğitim  Müdürü Emniyet  müdürü, siyasi  parti  başkanları, sivil toplum örgütü temsilcileri Öğretmen  ve  öğrenciler  katıldı. İnsanın yaratıldıktan sonra en  önemli  ihtiyacı eğitim ve  öğretim  olduğunu belirten Muhsin  Kiremitçi  Fen Lisesi  Müdürü  Halil  Öksüzoğlu günün  önemini içeren  konuşmasında ;’’İşte burada  öğretmenlerimiz  devreye  giriyor. Cenabu Allah’ın eşrefi mahlukat olarak yarattığı yaratılmışların en değerlisi insanın eğitilmezse dünyanın en vahşi varlığı  olabiliyor. ’dedi. Atatürk’ün dediği  gibi icra  ettikleri  büyük sanatta imzası  olmayan tek sanatkarın  öğretmenler  olduğunu belirten  Okul Müdürü Öksüzoğlu tüm  öğretmenlerin gününü kutladı. Başta ebediyete intikal eden  Baş  öğretmen Mustafa  Kemal Atatürk  olmak  üzere şehit olan  ve vefat  eden  öğretmenlerin gününü kutladı. 
24 Kasım Öğretmenler günü şehrimizde de çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Belediye başkanı ve  Eğitim   sendikalarının, Öğretmenleri ziyaret ve çiçek  sunması  ile  başlayan Öğretmenler  gününün resmi  kutlamaları  ise Atatürk  anıtına çelenk  konulması ve şehit  Muhsin  Kiremitçi  öğretmen  lisesinin Şaban  Cengiz kültür  merkezindeki  programı  ile  devam etti.

Saygı  duruşu  İstiklal  Marşı ve  şehit ve  vefat  eden  öğretmenler  adına kuranı  kerim  tilaveti  ile  Şaban  cengiz kültür  merkezinde  başlayan  program Okul  Müdürü Halil Öksüzoğlu’nun günün  anlam  ve  önemini  belirten  konuşmasının  ardından öğrencilerin Fazıl  Hüsnü  Dağlarca  ve  Fevzi  Halıcı’nın  öğretmen  şiirini okuması, söz korosunun Atatürk’ün  sevdiği  şarkıları seslendirmesi, Öğretmen  yemini ve emekli  öğretmenlere  şilt  taktimi  ile  sona  erdi.

Programa Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye  Başkanı Mehmet  Tutal’ın  yanı sıra İlçe  Milli Eğitim  Müdürü Emniyet  müdürü, siyasi  parti  başkanları, sivil toplum örgütü temsilcileri Öğretmen  ve  öğrenciler  katıldı.

İnsanın yaratıldıktan sonra en  önemli  ihtiyacı eğitim ve  öğretim  olduğunu belirten Muhsin  Kiremitçi  Fen Lisesi  Müdürü  Halil  Öksüzoğlu günün  önemini içeren  konuşmasında ;’’İşte burada  öğretmenlerimiz  devreye  giriyor. Cenabu Allah’ın eşrefi mahlukat olarak yarattığı yaratılmışların en değerlisi insanın eğitilmezse dünyanın en vahşi varlığı  olabiliyor. ’dedi.

Atatürk’ün dediği  gibi icra  ettikleri  büyük sanatta imzası  olmayan tek sanatkarın  öğretmenler  olduğunu belirten  Okul Müdürü Öksüzoğlu tüm  öğretmenlerin gününü kutladı. Başta ebediyete intikal eden  Baş  öğretmen Mustafa  Kemal Atatürk  olmak  üzere şehit olan  ve vefat  eden  öğretmenlerin gününü kutladı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.