ÖĞRETMENLER GÜNÜ MAHMUT ESAT ORTAOKULU’NUN HAZIRLAMIŞ OLDUĞU PROGRAMLA KUTLANDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.11.2017 - 02:00, Güncelleme: 24.11.2017 - 02:00
 

ÖĞRETMENLER GÜNÜ MAHMUT ESAT ORTAOKULU’NUN HAZIRLAMIŞ OLDUĞU PROGRAMLA KUTLANDI

Hükümet Konağı önünde ki çelenk koyma töreniyle başlayan öğretmenler günü kutlaması, Şaban Cengiz Kültür Merkezi’nde Mahmut Esat Ortaokulu’nun hazırlamış olduğu programla devam etti.

Programa Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Garnizon Komutanı Per. Üçvş. Murat Tuna, İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı Ütğm. Burak Çelik, İlçe Müftüsü Kemal Demirel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ile birçok öğretmen ve öğrenci katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Necati Koçak, eğitimin bir milletin gelişmesi açısından önemli bir unsur olduğunu, öğretmenliğin değerli, kutsal ve eskilere dayanan bir meslek olduğunu belirtti. Mahmut Esat Ortaokulu öğrencileri günün anlam ve önemini içeren bir gösteri düzenledi. Devamında bazı öğrenciler öğretmenler günü ile ilgili şiirler okudu. Şaban Cengiz Kültür Evi’nde ki programda göreve yeni başlayan öğretmenler, öğretmen yemini etti. Programın devamında Türk Tarih Kurumu’nun öğretmenlerle ilgili hazırladığı kısa film izlendi.   Daha sonra öğretmenlerden oluşan müzik grubu konser verdi.
Hükümet Konağı önünde ki çelenk koyma töreniyle başlayan öğretmenler günü kutlaması, Şaban Cengiz Kültür Merkezi’nde Mahmut Esat Ortaokulu’nun hazırlamış olduğu programla devam etti.

Programa Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Garnizon Komutanı Per. Üçvş. Murat Tuna, İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı Ütğm. Burak Çelik, İlçe Müftüsü Kemal Demirel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ile birçok öğretmen ve öğrenci katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Necati Koçak, eğitimin bir milletin gelişmesi açısından önemli bir unsur olduğunu, öğretmenliğin değerli, kutsal ve eskilere dayanan bir meslek olduğunu belirtti.

Mahmut Esat Ortaokulu öğrencileri günün anlam ve önemini içeren bir gösteri düzenledi. Devamında bazı öğrenciler öğretmenler günü ile ilgili şiirler okudu.

Şaban Cengiz Kültür Evi’nde ki programda göreve yeni başlayan öğretmenler, öğretmen yemini etti.

Programın devamında Türk Tarih Kurumu’nun öğretmenlerle ilgili hazırladığı kısa film izlendi.

 

Daha sonra öğretmenlerden oluşan müzik grubu konser verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.