ÖĞRETMENLERDEN TÜRKÜ GECESİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.11.2014 - 01:35, Güncelleme: 25.11.2014 - 01:35
 

ÖĞRETMENLERDEN TÜRKÜ GECESİ

Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Türkü Gecesi düzenledi

Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Türkü Gecesi düzenledi. Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesi ile organize ettiği Türkü Gecesi Seydişehir Belediye Düğün Salonunda düzenlendi.Saat 19.15 de başlayan programa Kaymakam Tuncay Sonel, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Milli Eğitim Müdürü Fatih Küçük, Şube Müdürleri Mahmut Balcı, Ali Uluyurt, Yasin Öşekçi, öğretmenler ve diğer eğitim çalışanları katıldı. Ketenli İlkokulu öğrenci korosunun seslendirdiği şarkılardan sonra solo olarak devam eden programda dinleyicilerden öğretmenler için bir istek parçası istenmesi üzerine sunucunun henüz ataması yapılmamış öğretmenlerimizi de unutmayalım sözü salondan büyük alkış aldı. Mikrofonun zaman zaman dinleyicilere de devredildiği gecede sahne alan müzik öğretmenlerinin repertuvarlarında ki eserlerin icrasıyla son buldu.
Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Türkü Gecesi düzenledi

Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Türkü Gecesi düzenledi.

Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesi ile organize ettiği Türkü Gecesi Seydişehir Belediye Düğün Salonunda düzenlendi.Saat 19.15 de başlayan programa Kaymakam Tuncay Sonel, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Milli Eğitim Müdürü Fatih Küçük, Şube Müdürleri Mahmut Balcı, Ali Uluyurt, Yasin Öşekçi, öğretmenler ve diğer eğitim çalışanları katıldı.

Ketenli İlkokulu öğrenci korosunun seslendirdiği şarkılardan sonra solo olarak devam eden programda dinleyicilerden öğretmenler için bir istek parçası istenmesi üzerine sunucunun henüz ataması yapılmamış öğretmenlerimizi de unutmayalım sözü salondan büyük alkış aldı.

Mikrofonun zaman zaman dinleyicilere de devredildiği gecede sahne alan müzik öğretmenlerinin repertuvarlarında ki eserlerin icrasıyla son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.