OKÇU ALİ BABACAN DESTEK BEKLİYOR

Spor (SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 01.12.2021 - 15:24, Güncelleme: 01.12.2021 - 15:26
 

OKÇU ALİ BABACAN DESTEK BEKLİYOR

Seydişehirli Okçu sporcu ve antrenör Ali Babacan; Bizimle ve yaptığımız sporla ilgilenilirse ilçemizde okçuluk sporunu geliştirebiliriz…

Geçtiğimiz günlerde Samsun’da düzenlenen Türkiye Okçuluk Federasyon Kupası şampiyonluğuna ilçemizi temsilen katılan okçu Ali Babacan, 512 sporcu arasında 48. oldu. Konya’dan sadece 3 sporcunun katıldığı olimpiyat şampiyonu Mete Gazoz ’unda yarıştığı Samsun’daki müsabakalarda 225 kadın, 287 erkek sporcunun ter döktüğü turnuvaya kendi imkanlarıyla katılan Ali Babacan, Seydişehir’de kendilerine yeterli destek verilmediğinden yakındı. Sporcu Ali Babacan: “ Konya’dan sadece 3 kişinin katıldığı Samsun’daki turnuvaya kendi imkânlarımla katılarak Seydişehir’i temsil ettim. Okçuluk sporunda aynı zamanda antrenör de olduğum için gençleri de yetiştirmek istiyorum ama antrenman yapacak bir salon dahi bulamadım. Bizlere salon ve malzeme ile ilgili yeterli destek verilirse en büyük arzum, gençlere ata sporumuz olan okçuluğu sevdirmek ve bu sporu ilçemize kazandırmaktır” diyerek kendisine gerekli desteğin verilmediğinden yakındı. Mete Gazoz ’un 1. olduğu müsabakada Olimpik yay Büyük Erkekler Kategorisinde ter döken Ali Babacan, turnuvadan sonra Mete Gazoz ile bir süre sohbet ettikten sonra hatıra fotoğrafı çektirdi.
Seydişehirli Okçu sporcu ve antrenör Ali Babacan; Bizimle ve yaptığımız sporla ilgilenilirse ilçemizde okçuluk sporunu geliştirebiliriz…

Geçtiğimiz günlerde Samsun’da düzenlenen Türkiye Okçuluk Federasyon Kupası şampiyonluğuna ilçemizi temsilen katılan okçu Ali Babacan, 512 sporcu arasında 48. oldu.

Konya’dan sadece 3 sporcunun katıldığı olimpiyat şampiyonu Mete Gazoz ’unda yarıştığı Samsun’daki müsabakalarda 225 kadın, 287 erkek sporcunun ter döktüğü turnuvaya kendi imkanlarıyla katılan Ali Babacan, Seydişehir’de kendilerine yeterli destek verilmediğinden yakındı.

Sporcu Ali Babacan: “ Konya’dan sadece 3 kişinin katıldığı Samsun’daki turnuvaya kendi imkânlarımla katılarak Seydişehir’i temsil ettim. Okçuluk sporunda aynı zamanda antrenör de olduğum için gençleri de yetiştirmek istiyorum ama antrenman yapacak bir salon dahi bulamadım. Bizlere salon ve malzeme ile ilgili yeterli destek verilirse en büyük arzum, gençlere ata sporumuz olan okçuluğu sevdirmek ve bu sporu ilçemize kazandırmaktır” diyerek kendisine gerekli desteğin verilmediğinden yakındı.

Mete Gazoz ’un 1. olduğu müsabakada Olimpik yay Büyük Erkekler Kategorisinde ter döken Ali Babacan, turnuvadan sonra Mete Gazoz ile bir süre sohbet ettikten sonra hatıra fotoğrafı çektirdi.

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.