OKÇULAR ŞÖLENE RENK KATTI.

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.08.2018 - 01:19, Güncelleme: 16.08.2018 - 01:19
 

OKÇULAR ŞÖLENE RENK KATTI.

Kalkınma Şöleninde ilk kez düzenlenen Okçuluk ve Binicilik etkinlikleri vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

Ata sporumuzu yaşatmak için faaliyet gösteren Çınarlı Okçuluk Ve binicilik üyelerinin katıldığı Kalkınma Şöleni Okçuluk ve Binicilik etkinliklerinde Adana’dan gelen okçular etkinliğe katılanlara ok attırdılar. Okçuların atışlarında gösterdiği başarılar vatandaşlardan takdir aldı. Etkinliklerden önce Belediye Başkanı Mehmet Tutalı makamında ziyaret eden okçular; ‘’Amacımız bin yıllık şanlı tarihimizde yer tutan okçuluk sporunu sevdirmek ve tanıtmaktır. Bu amaçla Seydişehir’den de büyük ilgi gördük. Çok güzel bir şölen oluyor. Davetlerinden dolayı Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a ve gelen davetlilere teşekkür ediyoruz’’ dedi.
Kalkınma Şöleninde ilk kez düzenlenen Okçuluk ve Binicilik etkinlikleri vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

Ata sporumuzu yaşatmak için faaliyet gösteren Çınarlı Okçuluk Ve binicilik üyelerinin katıldığı Kalkınma Şöleni Okçuluk ve Binicilik etkinliklerinde Adana’dan gelen okçular etkinliğe katılanlara ok attırdılar. Okçuların atışlarında gösterdiği başarılar vatandaşlardan takdir aldı.

Etkinliklerden önce Belediye Başkanı Mehmet Tutalı makamında ziyaret eden okçular; ‘’Amacımız bin yıllık şanlı tarihimizde yer tutan okçuluk sporunu sevdirmek ve tanıtmaktır. Bu amaçla Seydişehir’den de büyük ilgi gördük. Çok güzel bir şölen oluyor. Davetlerinden dolayı Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a ve gelen davetlilere teşekkür ediyoruz’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.