?ÖKSÜZ OZAN? IN MADALYALARINI ÇALDILAR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.04.2013 - 05:55, Güncelleme: 17.04.2013 - 05:55
 

?ÖKSÜZ OZAN? IN MADALYALARINI ÇALDILAR

Seydişehirli Ozanın Konya?daki evine giren hırsızlar ozanın madalyalarını çaldılar.

Seydişehirli Ozanın Konya’daki evine giren hırsızlar ozanın madalyalarını çaldılar. Aşıklar Bayramı ve bir çok yarışmaya katılan Öksüz Ozan Mahlaslı Ahmet Yıldırım Cumhurbaşkanlığı, Türkiye Büyük Millet Meclisi Konya Kültür Derneğinden  kazandığı Altın Madalyaları, evine giren hırsız yada hırsızlar tarafından çalındığı söyledi.23 yıldır Konya’da Öksüz Ozan Mahlası ile sürdürdüğünü belirten Ahmet Yıldırım, program nedeniyle şehir dışında olduğu, ailesinin de hasta ziyaretine gittiği sırada evine giren hırsızın altın madalyalarını çaldığını belirtti.  Öksüz Ozan; " Evin Balkon kapısını zorlayarak girmiş hırsız. Odaların altını üstüne getirmiş. Yatak odasında bulunan sandığın en altındaki porselen bir tabak içinde altın madalyalarım vardı.  Uzun yıllar önce, Cumhurbaşkanlığı, Türkiye Büyük Millet Meclisi ile Kültür ve Turizm Derneği tarafından düzenlenen yarışmalarda elde ettiğim dereceler sonrasında almıştım bu madalyaları. Hırsız bu altın madalyaları çalmış."  Madalyaların kendisi için manevi değerinin çok büyük olduğunu vurgulayan Yıldırım, "Hırsız arkadaşımızdan istirham ediyorum. Bunları satmasın. Altınların parasını vereyim, madalyalarımı bana geri versin" şeklinde konuştu.   Yıldırım; yıllardır madalyaları, oğlu evlendiğinde gelinine düğün hediyesi olarak vermeyi hayal ettiğini dile getirdi.  Öksüz Ozan Ahmet Yıldırım, hırsıza sazı ve sözüyle çağrı yaptı;     “Aldığını geri getir       Madalyamı çalan kişi       Ne olur onu bana getir       Madalyamı çalan kişi             Kin olup kini güttürme       Beni beddua ettirme       Başka yerlere götürme       Madalyamı alan kişi             Aşıkların dili zardır       Hem ateştir hem de nardır       Manevi değeri vardır       Getir hele alan kişi             Nehir olup akacaktım       Şimşek olup çakacaktım       Gelinime takacaktım       Madalyamı alan kişi             Bülbülüm, duvarın öreyim       Haydi yiğitlik göreyim       Getir parasın vereyim       Madalyamı alan kişi             Öksüz Ozan söyler ona       Yalvarırım yana yana       Madalyamı alan kişi       Getir gardaş bulan kişi."
Seydişehirli Ozanın Konya?daki evine giren hırsızlar ozanın madalyalarını çaldılar.

Seydişehirli Ozanın Konya’daki evine giren hırsızlar ozanın madalyalarını çaldılar.

Aşıklar Bayramı ve bir çok yarışmaya katılan Öksüz Ozan Mahlaslı Ahmet Yıldırım Cumhurbaşkanlığı, Türkiye Büyük Millet Meclisi Konya Kültür Derneğinden  kazandığı Altın Madalyaları, evine giren hırsız yada hırsızlar tarafından çalındığı söyledi.23 yıldır Konya’da Öksüz Ozan Mahlası ile sürdürdüğünü belirten Ahmet Yıldırım, program nedeniyle şehir dışında olduğu, ailesinin de hasta ziyaretine gittiği sırada evine giren hırsızın altın madalyalarını çaldığını belirtti.

 Öksüz Ozan;

" Evin Balkon kapısını zorlayarak girmiş hırsız. Odaların altını üstüne getirmiş. Yatak odasında bulunan sandığın en altındaki porselen bir tabak içinde altın madalyalarım vardı.

 Uzun yıllar önce, Cumhurbaşkanlığı, Türkiye Büyük Millet Meclisi ile Kültür ve Turizm Derneği tarafından düzenlenen yarışmalarda elde ettiğim dereceler sonrasında almıştım bu madalyaları. Hırsız bu altın madalyaları çalmış."

 Madalyaların kendisi için manevi değerinin çok büyük olduğunu vurgulayan Yıldırım, "Hırsız arkadaşımızdan istirham ediyorum. Bunları satmasın. Altınların parasını vereyim, madalyalarımı bana geri versin" şeklinde konuştu.

 
Yıldırım; yıllardır madalyaları, oğlu evlendiğinde gelinine düğün hediyesi olarak vermeyi hayal ettiğini dile getirdi.

 Öksüz Ozan Ahmet Yıldırım, hırsıza sazı ve sözüyle çağrı yaptı;

    “Aldığını geri getir

      Madalyamı çalan kişi

      Ne olur onu bana getir

      Madalyamı çalan kişi

     

      Kin olup kini güttürme

      Beni beddua ettirme

      Başka yerlere götürme

      Madalyamı alan kişi

     

      Aşıkların dili zardır

      Hem ateştir hem de nardır

      Manevi değeri vardır

      Getir hele alan kişi

     

      Nehir olup akacaktım

      Şimşek olup çakacaktım

      Gelinime takacaktım

      Madalyamı alan kişi

     

      Bülbülüm, duvarın öreyim

      Haydi yiğitlik göreyim

      Getir parasın vereyim

      Madalyamı alan kişi

     

      Öksüz Ozan söyler ona

      Yalvarırım yana yana

      Madalyamı alan kişi

      Getir gardaş bulan kişi."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.