'OKUL ÖNCESİ EĞİTİMİ' ŞENLİĞİ YAPILDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.06.2015 - 05:34, Güncelleme: 03.06.2015 - 05:34
 

'OKUL ÖNCESİ EĞİTİMİ' ŞENLİĞİ YAPILDI

Milli eğitim bakanlığının okul öncesi eğitimi yaygınlaştırmak ve geliştirmek için uyguladığı programlar doğrultusunda Seydişehir ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şenlik düzenledi.

 Seydişehir Kapalı Pazar yerindeki şenliğe İlçedeki anaokulu ve anasınıfı bulunan okullarda eğitim gören 985 öğrenci velileri ile birlikte katıldı.  Şenliğe katılan  minikler Palyaço tiplemeleri  ve   çeşitli  skeçlerle  gönüllerince eğlendiler. Kaymakam Tuncay Sonel, Okul öncesi eğitimin temel eğitim bütünlüğü içinde ilkokula hazırlayan bir süreç olduğunu vurgularken  ,Şenliğin düzenlenmesinde emeği geçen öğretmen, öğrenci, veli ve personelimize teşekkür ederiz’’dedi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Küçük, ‘’ "İlçemizde okul öncesi eğitimi yaygınlaştırmak için çok çaba sarf ediyoruz.  İnşallah önümüzdeki sene bu sayıyı daha da arttıracağız. Bu konuda desteklerini esirgemeyen Kaymakamımız Tuncay Sonel’e teşekkür ederiz’’ dedi.
Milli eğitim bakanlığının okul öncesi eğitimi yaygınlaştırmak ve geliştirmek için uyguladığı programlar doğrultusunda Seydişehir ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şenlik düzenledi.

 Seydişehir Kapalı Pazar yerindeki şenliğe İlçedeki anaokulu ve anasınıfı bulunan okullarda eğitim gören 985 öğrenci velileri ile birlikte katıldı.  Şenliğe katılan  minikler Palyaço tiplemeleri  ve   çeşitli  skeçlerle  gönüllerince eğlendiler.

Kaymakam Tuncay Sonel, Okul öncesi eğitimin temel eğitim bütünlüğü içinde ilkokula hazırlayan bir süreç olduğunu vurgularken  ,Şenliğin düzenlenmesinde emeği geçen öğretmen, öğrenci, veli ve personelimize teşekkür ederiz’’dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Küçük, ‘’ "İlçemizde okul öncesi eğitimi yaygınlaştırmak için çok çaba sarf ediyoruz.  İnşallah önümüzdeki sene bu sayıyı daha da arttıracağız. Bu konuda desteklerini esirgemeyen Kaymakamımız Tuncay Sonel’e teşekkür ederiz’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.