OKUL PENCERESİNDEN DÜŞEN GENÇ KIZ AĞIR YARALANDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.10.2014 - 05:29, Güncelleme: 21.10.2014 - 05:29
 

OKUL PENCERESİNDEN DÜŞEN GENÇ KIZ AĞIR YARALANDI

Seydişehir?de lise son sınıf öğrencisi genç kız, okulun 3. katından düşerek ağır yaralandı.

 Seydişehir’de lise son sınıf öğrencisi genç kız, okulun 3. katından düşerek ağır yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Seydişehir Anadolu Lisesi'nde öğle tatilinde arkadaşları ile okulun 3. katındaki sınıfının penceresinde oturan 12. sınıf öğrencisi Dilara K. (17), bir anda dengesini kaybederek okul bahçesine düştü. Arkadaşları Dilara K'nin düştüğünü görünce hemen öğretmenleri ve ambulansa haber verdi. Ağır yaralanan genç kız, olay yerine gelen ambulansla Seydişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. hava ambulansı ile Konya’ya sevkedildi. Ağır yaralı Dilara K.’nin vücudunda kırıklar olduğu ve hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Polis ekipleri olay yerinde inceleme yaparken, soruşturma başlatıldı.
Seydişehir?de lise son sınıf öğrencisi genç kız, okulun 3. katından düşerek ağır yaralandı.

 Seydişehir’de lise son sınıf öğrencisi genç kız, okulun 3. katından düşerek ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Seydişehir Anadolu Lisesi'nde öğle tatilinde arkadaşları ile okulun 3. katındaki sınıfının penceresinde oturan 12. sınıf öğrencisi Dilara K. (17), bir anda dengesini kaybederek okul bahçesine düştü. Arkadaşları Dilara K'nin düştüğünü görünce hemen öğretmenleri ve ambulansa haber verdi.

Ağır yaralanan genç kız, olay yerine gelen ambulansla Seydişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. hava ambulansı ile Konya’ya sevkedildi.

Ağır yaralı Dilara K.’nin vücudunda kırıklar olduğu ve hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Polis ekipleri olay yerinde inceleme yaparken, soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.