OKUL SPORLARININ ŞAMPİYONU MAHMUT ESAT ORTAOKULU

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.01.2020 - 04:05, Güncelleme: 13.01.2020 - 04:05
 

OKUL SPORLARININ ŞAMPİYONU MAHMUT ESAT ORTAOKULU

2019 -2020 Eğitim – Öğretim yılı Seydişehir bölgesi okul sporları 02.12.2019-02.01.2020 tarihleri arasında Beyşehir, Bozkır, Hüyük, Derebucak, Ahırlı ve Yalıhüyük ilçelerinin katılımıyla çekişmeli müsabakalara sahne oldu.

Mahmut Esat Ortaokulu olarak okul sporlarına takım bazında Küçük Kız Voleybol, Yıldız Kız Voleybol, Yıldız Kız Hentbol, Küçük Erkek Voleybol, Yıldız Erkek Basketbol, Küçük Erkek Basketbol, Yıldız Kız Basketbol, Küçük Kız Basketbol, Küçük Erkek Futbol, Yıldız Erkek Futbol ve Küçük Erkek Futsal Takımlarıyla katılım göstermiştir. 13.01.2020 tarihinde yapılan toplu ödül törenine damgasını vuran Mahmut Esat Ortaokulu başarılarıyla göz doldurdu. Turnuva boyunca mücadele eden takımlarımızın dereceleri şöyle olmuştur. Yıldız Erkek Futbol Takımı Bölge Birincisi Küçük Erkek Futbol Takımı Bölge Birincisi Yıldız Kız Basketbol Takımı Bölge Birincisi Yıldız Erkek Basketbol Takımı Bölge Birincisi Yıldız Kız Hentbol Takımı Bölge İkincisi Küçük Erkek Voleybol Takımı Bölge İkincisi Küçük Erkek Basketbol Takımı Bölge İkincisi Küçük Kız Basketbol Takımı Bölge İkincisi Küçük Erkek Futsal Takımı Bölge Üçüncüsü Küçük Kız Voleybol Takımı İlçe İkincisi Yıldız Kız Voleybol Takımı İlçe İkincisi Okul Müdürü Süleyman BOZTEPE ; “Sporun okulumuzun olmazsa olmazı olduğunu, öğrencilerimizin bu yönde çok şanslı olduğunu,  kadrolu beş Beden eğitimi öğretmenimizin de gerek kurslarda gerekse hafta içi ve hafta sonu boş zamanlarında öğrencilerimizi servisle spor salonlarına taşıyarak antrenman yaptırmakta ve öğrencilerimizin gelişimlerine katkı sağlamaktadırlar. Okulumuzda sportif anlamda sadece takım sporları değil aynı zamanda bireysel sporlarda da çalışmalar yapılmaktadır.  Sporcularımız, Badminton, Okçuluk, kursu okul salonumuzda devam eden judo, karate, taekwondo, güreş ve muay thai branşlarında da önemli dereceler elde etmektedirler. Toplumda ve velilerimizde önyargıyla bakılan spor akademik başarıyı düşürür algısının yanlış olduğunu bu yıl  hep beraber gördük. Okullar arası bilgi yarışmasında ilçe birincisi olan öğrencilerimizin tamamının aktif sporcu olmaları bu algıyı çürütmüştür. Bu yüzden ne kadar spor o kadar başarı diyoruz ve ilçemizi ilde temsil edecek takımlarımıza başarılar diliyorum. Bu derecelerin elde edilmesinde emeği olan başta takım öğrencilerimizi, Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz Abdullah BALCI, İsmail YAVUZ, Neslihan KILINÇ, Yılmaz DEMİREL ve Celalettin KANBER hocalarımızı tebrik eder, desteklerini esirgemeyen  ailelerine de şükranlarımızı sunarız.” dedi.
2019 -2020 Eğitim – Öğretim yılı Seydişehir bölgesi okul sporları 02.12.2019-02.01.2020 tarihleri arasında Beyşehir, Bozkır, Hüyük, Derebucak, Ahırlı ve Yalıhüyük ilçelerinin katılımıyla çekişmeli müsabakalara sahne oldu.

Mahmut Esat Ortaokulu olarak okul sporlarına takım bazında Küçük Kız Voleybol, Yıldız Kız Voleybol, Yıldız Kız Hentbol, Küçük Erkek Voleybol, Yıldız Erkek Basketbol, Küçük Erkek Basketbol, Yıldız Kız Basketbol, Küçük Kız Basketbol, Küçük Erkek Futbol, Yıldız Erkek Futbol ve Küçük Erkek Futsal Takımlarıyla katılım göstermiştir. 13.01.2020 tarihinde yapılan toplu ödül törenine damgasını vuran Mahmut Esat Ortaokulu başarılarıyla göz doldurdu. Turnuva boyunca mücadele eden takımlarımızın dereceleri şöyle olmuştur.

Yıldız Erkek Futbol Takımı Bölge Birincisi Küçük Erkek Futbol Takımı Bölge Birincisi Yıldız Kız Basketbol Takımı Bölge Birincisi Yıldız Erkek Basketbol Takımı Bölge Birincisi Yıldız Kız Hentbol Takımı Bölge İkincisi Küçük Erkek Voleybol Takımı Bölge İkincisi Küçük Erkek Basketbol Takımı Bölge İkincisi Küçük Kız Basketbol Takımı Bölge İkincisi Küçük Erkek Futsal Takımı Bölge Üçüncüsü Küçük Kız Voleybol Takımı İlçe İkincisi Yıldız Kız Voleybol Takımı İlçe İkincisi

Okul Müdürü Süleyman BOZTEPE ; “Sporun okulumuzun olmazsa olmazı olduğunu, öğrencilerimizin bu yönde çok şanslı olduğunu,  kadrolu beş Beden eğitimi öğretmenimizin de gerek kurslarda gerekse hafta içi ve hafta sonu boş zamanlarında öğrencilerimizi servisle spor salonlarına taşıyarak antrenman yaptırmakta ve öğrencilerimizin gelişimlerine katkı sağlamaktadırlar. Okulumuzda sportif anlamda sadece takım sporları değil aynı zamanda bireysel sporlarda da çalışmalar yapılmaktadır.  Sporcularımız, Badminton, Okçuluk, kursu okul salonumuzda devam eden judo, karate, taekwondo, güreş ve muay thai branşlarında da önemli dereceler elde etmektedirler. Toplumda ve velilerimizde önyargıyla bakılan spor akademik başarıyı düşürür algısının yanlış olduğunu bu yıl  hep beraber gördük. Okullar arası bilgi yarışmasında ilçe birincisi olan öğrencilerimizin tamamının aktif sporcu olmaları bu algıyı çürütmüştür. Bu yüzden ne kadar spor o kadar başarı diyoruz ve ilçemizi ilde temsil edecek takımlarımıza başarılar diliyorum. Bu derecelerin elde edilmesinde emeği olan başta takım öğrencilerimizi, Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz Abdullah BALCI, İsmail YAVUZ, Neslihan KILINÇ, Yılmaz DEMİREL ve Celalettin KANBER hocalarımızı tebrik eder, desteklerini esirgemeyen  ailelerine de şükranlarımızı sunarız.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.