OKULDA SİNEMA GÜNLERİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.12.2012 - 02:47, Güncelleme: 11.12.2012 - 02:47
 

OKULDA SİNEMA GÜNLERİ

Alüminyum İlkokulunda geleneksel hale gelen mısır ve sinema günleri başladı.

  Alüminyum İlkokulunda geleneksel hale gelen mısır ve sinema günleri başladı. Okul Aile Birliği tarafından organize edilen faaliyetler iki gün devam etti. Yazı inceleme komisyonumuz tarafından incelenen filmler ilkokul öğrencilerimize çizgi film, ortaokul öğrencilerimize 1453 İstanbul’un Fethi olarak beğenildi ve izlettirildi. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Okul Müdürü İbrahim ÇETİNEL: ‘’Faaliyetlerde görev alan başta Okul Aile Birliği Başkanımız Sayın Serap BULUT ile üyelerimize olmak üzere  tüm görev alan öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.’’ Dedi. Türk Eğitim-Sen Seydişehir Temsilcisi ve Alüminyum İlkokul Müdürü  İbrahim Çetinel; ‘’ Bu yılki mısır ve sinema günlerini onurlandıran İlçe Kaymakamımız Sayın Tuncay SONEL ve İlçe Şube Müdürümüz Sayın Yasin ÖŞEKÇİ ye katılımlarından dolayı teşekkür ettiklerini.’’ Belirtti.
Alüminyum İlkokulunda geleneksel hale gelen mısır ve sinema günleri başladı.

 

Alüminyum İlkokulunda geleneksel hale gelen mısır ve sinema günleri başladı.

Okul Aile Birliği tarafından organize edilen faaliyetler iki gün devam etti.

Yazı inceleme komisyonumuz tarafından incelenen filmler ilkokul öğrencilerimize çizgi film, ortaokul öğrencilerimize 1453 İstanbul’un Fethi olarak beğenildi ve izlettirildi.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Okul Müdürü İbrahim ÇETİNEL: ‘’Faaliyetlerde görev alan başta Okul Aile Birliği Başkanımız Sayın Serap BULUT ile üyelerimize olmak üzere  tüm görev alan öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.’’ Dedi.

Türk Eğitim-Sen Seydişehir Temsilcisi ve Alüminyum İlkokul Müdürü  İbrahim Çetinel; ‘’ Bu yılki mısır ve sinema günlerini onurlandıran İlçe Kaymakamımız Sayın Tuncay SONEL ve İlçe Şube Müdürümüz Sayın Yasin ÖŞEKÇİ ye katılımlarından dolayı teşekkür ettiklerini.’’ Belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.