“Okulumda KANpanya Var”

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 07.12.2022 - 11:04, Güncelleme: 07.12.2022 - 11:10
 

“Okulumda KANpanya Var”

‘Okulumda KANpanya Var’ projesi kapsamında, Saliha Mehmet Ulaşan Sağlık Meslek Lisesi ile Kızılay işbirliğinde kan bağışı kampanyası başladı.

Kan bağışı standını ziyaret eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, “Okulumda KANpanya Var projesi kapsamında, Saliha Mehmet Ulaşan Sağlık Meslek Lisesi ile Kızılay işbirliğinde kan bağışı kampanyası başladı; Cuma gün sonuna kadar belediye önünde devam edecek. Kan Bağışı hayat kurtarır. Tüm halkımızı bu kan bağışı kampanyasına katılmaya davet ediyorum.” Seydişehir Saliha Mehmet Ulaşan MTAL Müdürü Halil Öksüzoğlu ise, “Okulumuz Saliha Mehmet Ulaşan MTAL öğrencileri, ilçemiz Milli İrade Meydanı’nda dört gün devam edecek olan Kızılay kan bağışı kampanyasında faaliyet yapacaklar. Hem halkımıza, hem de devletimize hizmet edecekler. Öğrencilerimiz bu projede becerilerini de geliştirecekler.” dedi.
‘Okulumda KANpanya Var’ projesi kapsamında, Saliha Mehmet Ulaşan Sağlık Meslek Lisesi ile Kızılay işbirliğinde kan bağışı kampanyası başladı.

Kan bağışı standını ziyaret eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, “Okulumda KANpanya Var projesi kapsamında, Saliha Mehmet Ulaşan Sağlık Meslek Lisesi ile Kızılay işbirliğinde kan bağışı kampanyası başladı; Cuma gün sonuna kadar belediye önünde devam edecek. Kan Bağışı hayat kurtarır. Tüm halkımızı bu kan bağışı kampanyasına katılmaya davet ediyorum.”

Seydişehir Saliha Mehmet Ulaşan MTAL Müdürü Halil Öksüzoğlu ise, “Okulumuz Saliha Mehmet Ulaşan MTAL öğrencileri, ilçemiz Milli İrade Meydanı’nda dört gün devam edecek olan Kızılay kan bağışı kampanyasında faaliyet yapacaklar. Hem halkımıza, hem de devletimize hizmet edecekler. Öğrencilerimiz bu projede becerilerini de geliştirecekler.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.