"OLİMPİK YÜZME HAVUZU İSTİYORUZ..."

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.02.2018 - 02:13, Güncelleme: 22.02.2018 - 02:13
 

"OLİMPİK YÜZME HAVUZU İSTİYORUZ..."

Şehir Konağı’nda KOMEK tarafından açılan yüzme kursu yoğun ilgi görüyor.

KOMEK yöneticileri 450 kişinin kursa katıldığını, hala başvuruların devam ettiğini ancak kontenjan dolu olduğu için gelenleri çevirmek zorunda kaldıklarını söyledi. Yüzme kursuna giden kursiyerler ise: “Bu havuz yetersiz kalıyor. Kapalı olimpik yüzme havuzu istiyoruz diyerek” belediyeden talepte bulundular. KOMEK bünyesinde açılan yüzme kursunun yanı sıra diğer spor branşlarında 930 kursiyerin olması, yüzme ve spora büyük ilginin olduğunu gösteriyor. 33 farklı branşta meslek edindirme kursu açan KOMEK’te, sadece yüzme ve spora kayıt olanların sayısının, diğer branşlara kayıt olanların sayısını geçmesi, KOMEK binasında bulunan yüzme havuzunun yetersizliğini ortaya koyuyor. Yüzmeye giden kursiyerler: “Şehir Konağı binasına yüzme havuzunun yapılması çok iyi olmuş. Burada geçici olarak hizmet veren KOMEK’in açtığı yüzme kursuna gösterilen ilgiden anlaşılıyor ki bu havuz Seydişehir’e yetersiz kalıyor. Aslında Seydişehir’e kapalı olimpik yüzme havuzu lazım” şeklinde isteklerini dile getirdiler.
Şehir Konağı’nda KOMEK tarafından açılan yüzme kursu yoğun ilgi görüyor.

KOMEK yöneticileri 450 kişinin kursa katıldığını, hala başvuruların devam ettiğini ancak kontenjan dolu olduğu için gelenleri çevirmek zorunda kaldıklarını söyledi.

Yüzme kursuna giden kursiyerler ise: “Bu havuz yetersiz kalıyor. Kapalı olimpik yüzme havuzu istiyoruz diyerek” belediyeden talepte bulundular.

KOMEK bünyesinde açılan yüzme kursunun yanı sıra diğer spor branşlarında 930 kursiyerin olması, yüzme ve spora büyük ilginin olduğunu gösteriyor.

33 farklı branşta meslek edindirme kursu açan KOMEK’te, sadece yüzme ve spora kayıt olanların sayısının, diğer branşlara kayıt olanların sayısını geçmesi, KOMEK binasında bulunan yüzme havuzunun yetersizliğini ortaya koyuyor.

Yüzmeye giden kursiyerler: “Şehir Konağı binasına yüzme havuzunun yapılması çok iyi olmuş. Burada geçici olarak hizmet veren KOMEK’in açtığı yüzme kursuna gösterilen ilgiden anlaşılıyor ki bu havuz Seydişehir’e yetersiz kalıyor. Aslında Seydişehir’e kapalı olimpik yüzme havuzu lazım” şeklinde isteklerini dile getirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.