ÖNCELİK YAYALARIN UYGULAMASINA DENETİM

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.08.2019 - 03:50, Güncelleme: 26.08.2019 - 03:50
 

ÖNCELİK YAYALARIN UYGULAMASINA DENETİM

Seydişehir Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçe merkezinde sürücülere yönelik “Öncelik Yayaların” denetimi yaptılar.

Emniyet Genel Müdürlüğünce başlatılan uygulama ile trafikte motorlu sürücüler tarafından yayalara yol verilmesine karar verilmişti. Yayaların can güvenliği için İl, ilçe belediyeleri ve emniyet müdürlüklerinin ortak çalışmaları sonucu yerleşim yerlerinin muhtelif yerlerinde yol üzerlerine yaya figürleri çizilerek “öncelik yayalarındır” yazıları ve ikazları yapılmıştı. O çalışmalar neticesinde ülke genelinde olduğu gibi Seydişehir Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan uygulamalarda sürücüler durdurularak yayalara öncelik verilmesi yönünde bilgilendirilme yapıldı.
Seydişehir Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçe merkezinde sürücülere yönelik “Öncelik Yayaların” denetimi yaptılar.

Emniyet Genel Müdürlüğünce başlatılan uygulama ile trafikte motorlu sürücüler tarafından yayalara yol verilmesine karar verilmişti. Yayaların can güvenliği için İl, ilçe belediyeleri ve emniyet müdürlüklerinin ortak çalışmaları sonucu yerleşim yerlerinin muhtelif yerlerinde yol üzerlerine yaya figürleri çizilerek “öncelik yayalarındır” yazıları ve ikazları yapılmıştı.

O çalışmalar neticesinde ülke genelinde olduğu gibi Seydişehir Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan uygulamalarda sürücüler durdurularak yayalara öncelik verilmesi yönünde bilgilendirilme yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.