ORGANİZE SANAYİ DOĞALGAZA KAVUŞUYOR?

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.10.2015 - 03:56, Güncelleme: 23.10.2015 - 03:56
 

ORGANİZE SANAYİ DOĞALGAZA KAVUŞUYOR?

İlçe ekonomimize büyük katkı sağlayacak, alt yapıları tamamlanan ve doğalgazında gelmesi ile Organize sanayi bölgede cazibe alanına dönüşecek.

Akçalar bölgesinde 991.700 m2 alana sahip Organize sanayi üretim yapacak firmalara tahsisi yapılmıştı. Belediye ve STK örgütlerinin Selçuk-Gaz’la yaptıkları toplantılardan sonra anlaşmaya varıldı. Doğalgazın sanayiye taşınmasında Karayolları ile prosedürlerin bitmesiyle artık Organize sanayi doğalgaz kullanabileceği öğrenildi.  Bu konu ile ilgili sorularımızı cevaplayan belediye başkanı Tutal; “Organize sanayi bölgesine yatırımlar noktasında doğalgaz getirilmesi  noktasında  başta STK örgütleri ve Organize sanayi bölgemize yatırım yapacak işadamlarımızla istişareler yaptık  ve Selçuk-gaz’la yapılan toplantılarımızdan sonra  organize sanayiye doğalgaz getirilmesi konusunda anlaşmaya varıldı. Şuanda karayolları bünyesinde çalışmalar sürüyor. Aksi bir durum olmazsa yakın bir zamanda organize sanayi doğalgaz kullanacak duruma gelecek.” Dedi. Başkan Tutal, Bu noktadan sonra artık sanayi bölgesinden arsa alan işadamlarından biran önce somut adımlar atarak fabrika kurma çalışmalarına başlanmasını isteyeceklerini belirtti. Şuanda organize sanayinde tüm arsalar iş adamlarınca alınmasına rağmen 2 tane fabrikanın dışında aktif yatırım görünmüyor.
İlçe ekonomimize büyük katkı sağlayacak, alt yapıları tamamlanan ve doğalgazında gelmesi ile Organize sanayi bölgede cazibe alanına dönüşecek.

Akçalar bölgesinde 991.700 m2 alana sahip Organize sanayi üretim yapacak firmalara tahsisi yapılmıştı.

Belediye ve STK örgütlerinin Selçuk-Gaz’la yaptıkları toplantılardan sonra anlaşmaya varıldı. Doğalgazın sanayiye taşınmasında Karayolları ile prosedürlerin bitmesiyle artık Organize sanayi doğalgaz kullanabileceği öğrenildi.

 Bu konu ile ilgili sorularımızı cevaplayan belediye başkanı Tutal; “Organize sanayi bölgesine yatırımlar noktasında doğalgaz getirilmesi  noktasında  başta STK örgütleri ve Organize sanayi bölgemize yatırım yapacak işadamlarımızla istişareler yaptık  ve Selçuk-gaz’la yapılan toplantılarımızdan sonra  organize sanayiye doğalgaz getirilmesi konusunda anlaşmaya varıldı. Şuanda karayolları bünyesinde çalışmalar sürüyor. Aksi bir durum olmazsa yakın bir zamanda organize sanayi doğalgaz kullanacak duruma gelecek.” Dedi.

Başkan Tutal, Bu noktadan sonra artık sanayi bölgesinden arsa alan işadamlarından biran önce somut adımlar atarak fabrika kurma çalışmalarına başlanmasını isteyeceklerini belirtti.

Şuanda organize sanayinde tüm arsalar iş adamlarınca alınmasına rağmen 2 tane fabrikanın dışında aktif yatırım görünmüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.