ORHAN ÖZEL’DEN İSTANBUL BAŞARISI AÇIKLAMASI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.06.2019 - 10:54, Güncelleme: 24.06.2019 - 10:54
 

ORHAN ÖZEL’DEN İSTANBUL BAŞARISI AÇIKLAMASI

CHP İlçe Başkanı Orhan Özel, İstanbul’da ki seçim başarısına Seydişehirli vatandaşların da duyarlılık göstermesine teşekkür etti.

Parti teşkilatlarında toplanan vatandaşlar İstanbul seçimleri başarısını küçük bir etkinlik düzenleyerek kutladı. Daha sonra yapılan konvoyla İstanbul Belediye seçimlerini kazanmış olmanın mutluluğunu yaşadılar. İstanbul seçimlerinin sonucu netleşmesinden sonra CHP İlçe Örgütü’nde toplanan partililere kısa bir konuşma yapan CHP İlçe Başkanı Orhan Özel; “Sağduyunun sesini dinleyen, doğrudan yana karar veren, sağ-sol, milliyetçi-muhafazakâr bütün vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Hak, hukuk ve adalet yerini buldu. Siyasiler bundan sonra halka hesap verilmesi gerektiğini öğrendiler. Seçimlerin hayırlı olmasını dilerim. Öncelikle kutuplaşmanın giderilmesi adına bu seçimler bir dönüm noktası olur” temennisinde bulundu. Özel, İstanbul’da kazanılan başarının tüm Türkiye’de olduğu gibi kendilerini de sevindirdiğini belirterek “İlçemizde de mütevazı bir kutlama yapıldı. Düzenlenen konvoyda vatandaşlarımıza rahatsızlık verdiysek affola” dedi.
CHP İlçe Başkanı Orhan Özel, İstanbul’da ki seçim başarısına Seydişehirli vatandaşların da duyarlılık göstermesine teşekkür etti.

Parti teşkilatlarında toplanan vatandaşlar İstanbul seçimleri başarısını küçük bir etkinlik düzenleyerek kutladı.

Daha sonra yapılan konvoyla İstanbul Belediye seçimlerini kazanmış olmanın mutluluğunu yaşadılar.

İstanbul seçimlerinin sonucu netleşmesinden sonra CHP İlçe Örgütü’nde toplanan partililere kısa bir konuşma yapan CHP İlçe Başkanı Orhan Özel;

“Sağduyunun sesini dinleyen, doğrudan yana karar veren, sağ-sol, milliyetçi-muhafazakâr bütün vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Hak, hukuk ve adalet yerini buldu. Siyasiler bundan sonra halka hesap verilmesi gerektiğini öğrendiler. Seçimlerin hayırlı olmasını dilerim. Öncelikle kutuplaşmanın giderilmesi adına bu seçimler bir dönüm noktası olur” temennisinde bulundu.

Özel, İstanbul’da kazanılan başarının tüm Türkiye’de olduğu gibi kendilerini de sevindirdiğini belirterek “İlçemizde de mütevazı bir kutlama yapıldı. Düzenlenen konvoyda vatandaşlarımıza rahatsızlık verdiysek affola” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.