ORKÖY ‘den Kuran ve Baş Karaviran ’a inek desteği

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.12.2020 - 01:04, Güncelleme: 01.12.2020 - 01:04
 

ORKÖY ‘den Kuran ve Baş Karaviran ’a inek desteği

ORKÖY kapsamında Kuran ve Baş Karaviran süt üreticileri , süt sığırcılığı yardımından faydalandılar.

Seydişehir Alaca dağ orman işletme şefliği tarafından ORKÖY  teşvik kapsamında Kuran ve Baş Karaviran köyünden 14 kişiye süt sığırcılığı yardımı yapıldığı öğrenildi. Baş Karaviran ve Kuran köylü 14 süt üreticisi 2’şer adet hamile olmak şartıyla toplam 48 ineğe %20si hibe 2 yıl ödemesiz 5 yıl faizsiz geri ödemeli olarak süt sığırlarına sahip oldular.
ORKÖY kapsamında Kuran ve Baş Karaviran süt üreticileri , süt sığırcılığı yardımından faydalandılar.

Seydişehir Alaca dağ orman işletme şefliği tarafından ORKÖY  teşvik kapsamında Kuran ve Baş Karaviran köyünden 14 kişiye süt sığırcılığı yardımı yapıldığı öğrenildi.

Baş Karaviran ve Kuran köylü 14 süt üreticisi 2’şer adet hamile olmak şartıyla toplam 48 ineğe %20si hibe 2 yıl ödemesiz 5 yıl faizsiz geri ödemeli olarak süt sığırlarına sahip oldular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.