ORMAN HAFTASINDA 3 BİN KARAÇAM VE SEDİR FİDANI DAĞITILDI

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 22.03.2022 - 15:52, Güncelleme: 22.03.2022 - 15:52
 

ORMAN HAFTASINDA 3 BİN KARAÇAM VE SEDİR FİDANI DAĞITILDI

Konya Orman Bölge Müdürlüğü işbirliği ile Seydişehir ve Aladağ Orman İşletme Şefliği, vatandaşlara fidan dağıttı.

Seydişehir Orman İşletme Şefi Fatih Ünal, Milli İrade Meydanı ve Seydişehir Orman İşletme Şefliği önünde 21 Mart Orman Haftası etkinlikleri kapsamında 3 bin karaçam ve sedir fidanını vatandaşlara dağıttıklarını belirtti. Fidanların toprakla buluşmasını sağlayarak sağlıklı nefes almayı hedeflediklerini dile getiren Ünal, duyarlıkları ve doğaya olan sevgilerinden dolayı Seydişehir halkına teşekkür etti.  
Konya Orman Bölge Müdürlüğü işbirliği ile Seydişehir ve Aladağ Orman İşletme Şefliği, vatandaşlara fidan dağıttı.

Seydişehir Orman İşletme Şefi Fatih Ünal, Milli İrade Meydanı ve Seydişehir Orman İşletme Şefliği önünde 21 Mart Orman Haftası etkinlikleri kapsamında 3 bin karaçam ve sedir fidanını vatandaşlara dağıttıklarını belirtti.

Fidanların toprakla buluşmasını sağlayarak sağlıklı nefes almayı hedeflediklerini dile getiren Ünal, duyarlıkları ve doğaya olan sevgilerinden dolayı Seydişehir halkına teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.