ORMAN İŞLETME ŞEFİ KOÇAŞ İÇİN VEDA YEMEĞİ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.08.2014 - 01:41, Güncelleme: 15.08.2014 - 01:41
 

ORMAN İŞLETME ŞEFİ KOÇAŞ İÇİN VEDA YEMEĞİ

Seydişehir Orman İşletme şefini Abdülkerim Koçaş?ın tayininin Konya?ya çıkması nedeniyle İş arkadaşları veda yemeği düzenledi.

Günaydın dinlenme  tesislerinde  organize edilen veda yemeğine  İlçe  Garnizon Komutanı Mehmet Oyanık,İlçe  Emniyet Müdürü Ali Gülbunar,Seydişehir’e yeni atanan Orman İşletme şefi ;Halil Kabakçı,Sivil toplum örgüt temsilcileri siyasi parti temsilcileri Sarıkeçililer yörükleri  dernek Başkanı Pervin Çoban Salvan ve  çok sayıda davetli atıldı. Samimi bir atmosferde geçen yemek sonrası  İlçe  Garnizon Komutanı Mehmet Oyanık tarafından plaket verilen Orman İşletme eski şefi Abdülkerim Koçaş teşekkür  konuşmasında;’’Uzun bir süredir Seydişehir’de görev yaptım.Güzel hizmetler üretmeye ekip arkadaşlarım ile  birlikte gayret ettik.Göstermiş olduğunuz bu ilgiye çok teşekkür ederim.’’dedi. Daha sonra söz alan Sarıkeçililer derneği Başkanı Pervin Çoban Salvan’da Abdulkerim beyin çok yetenekli birisi olduğunu belirterek,Biz yörüklerle daima yakın olmuş Ormanda zarar görmeyecek bölgelere bizi yönlendirmiş klavuzluk yapmıştır.Kendisinden oldukça faydalı bilgiler edindik.Hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum.’’şeklinde konuştu. Programın son bölümünde davete katılanlarla tek tek vedalaşan Abdülkerim Koçaş Seydişehirlilerden helallik istedi. Abdülkerim Koçaş’ın bundan sonraki görev yerinin  Konya Orman İşletme müdürlüğünde olacağı öğrenildi.    
Seydişehir Orman İşletme şefini Abdülkerim Koçaş?ın tayininin Konya?ya çıkması nedeniyle İş arkadaşları veda yemeği düzenledi.

Günaydın dinlenme  tesislerinde  organize edilen veda yemeğine  İlçe  Garnizon Komutanı Mehmet Oyanık,İlçe  Emniyet Müdürü Ali Gülbunar,Seydişehir’e yeni atanan Orman İşletme şefi ;Halil Kabakçı,Sivil toplum örgüt temsilcileri siyasi parti temsilcileri Sarıkeçililer yörükleri  dernek Başkanı Pervin Çoban Salvan ve  çok sayıda davetli atıldı.

Samimi bir atmosferde geçen yemek sonrası  İlçe  Garnizon Komutanı Mehmet Oyanık tarafından plaket verilen Orman İşletme eski şefi Abdülkerim Koçaş teşekkür  konuşmasında;’’Uzun bir süredir Seydişehir’de görev yaptım.Güzel hizmetler üretmeye ekip arkadaşlarım ile  birlikte gayret ettik.Göstermiş olduğunuz bu ilgiye çok teşekkür ederim.’’dedi.

Daha sonra söz alan Sarıkeçililer derneği Başkanı Pervin Çoban Salvan’da Abdulkerim beyin çok yetenekli birisi olduğunu belirterek,Biz yörüklerle daima yakın olmuş Ormanda zarar görmeyecek bölgelere bizi yönlendirmiş klavuzluk yapmıştır.Kendisinden oldukça faydalı bilgiler edindik.Hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum.’’şeklinde konuştu.

Programın son bölümünde davete katılanlarla tek tek vedalaşan Abdülkerim Koçaş Seydişehirlilerden helallik istedi.

Abdülkerim Koçaş’ın bundan sonraki görev yerinin  Konya Orman İşletme müdürlüğünde olacağı öğrenildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.