ORMAN YANGINI KONTROL ALTINA ALINDI

Güncel 31.08.2022 - 00:41, Güncelleme: 31.08.2022 - 00:47
 

ORMAN YANGINI KONTROL ALTINA ALINDI

Seydişehir-Üzümlü yolu üzerindeki ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alındı.

Seydişehir-Üzümlü yolu üzerindeki yerleşim merkezine yaklaşık 5 kilometre uzaklıkta bulunan Çukuroluk mevkisindeki ormanlık sahada saat 23:00 sularında yükselen alevler üzerine adrese Beyşehir Orman İŞletme Müdürlüğü'nün  orman arazözünün yanı ısra Beyşehir ve yakın çevresinden Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına aitçok sayıda itfaiye aracı ve sağlık ekipleri sevk edilmişti. Ekiplerin zamanında müdahalesi sonucu yangın daha da geniş bir alana sıçramadan kontrol altına alındı. Ekiplerin bölgede halen soğutma çalışmaları yürüttüğü öğrenildi. Yangının çıkış nedeni henüz bilinmezken, alanda yoğun olarak ardıç ve çam ağaçlarının bulunduğu belirtildi.
Seydişehir-Üzümlü yolu üzerindeki ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alındı.
Seydişehir-Üzümlü yolu üzerindeki yerleşim merkezine yaklaşık 5 kilometre uzaklıkta bulunan Çukuroluk mevkisindeki ormanlık sahada saat 23:00 sularında yükselen alevler üzerine adrese Beyşehir Orman İŞletme Müdürlüğü'nün  orman arazözünün yanı ısra Beyşehir ve yakın çevresinden Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına aitçok sayıda itfaiye aracı ve sağlık ekipleri sevk edilmişti.
Ekiplerin zamanında müdahalesi sonucu yangın daha da geniş bir alana sıçramadan kontrol altına alındı.
Ekiplerin bölgede halen soğutma çalışmaları yürüttüğü öğrenildi.
Yangının çıkış nedeni henüz bilinmezken, alanda yoğun olarak ardıç ve çam ağaçlarının bulunduğu belirtildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.