Ortakaraören ’de birlik şöleni

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.06.2019 - 01:14, Güncelleme: 07.06.2019 - 01:14
 

Ortakaraören ’de birlik şöleni

Ortakaraören Yardımlaşma ve Sağlık Hizmetleri tarafından düzenlenen, Spor kulübü, Muhtar Ayşe Yüksek Demir, Karaören kooperatiflerince desteklenen Bayram bizim Karaören bizim etkinliği düzenlendi.

Programda çeşitli stantların açıldığı müzik eğlence programların düzenlendiği etkinlikte, Karaören’in dünü bugünü ve geleceği konuşuldu. Organizasyon kurulu üyesi Şakir Yıldırımoğlu programın ilk oluşu nedeniyle yöresel sanatçılara yörenin yerel sanatçılarına öncelik verdiklerini belirterek; ’Mahallemizde bulunan Ortaokul ve Lise öğrencilerinden oluşan korolar, solislere yer verdik. Mahallemizin tarihi dünü bugünü ve yarınını konuştuk. İnsanlarımızın kaynaşması tanışması noktasında başarılı bir etkinlik oldu. Diye konuştu. Etkinliğin her yıl yapılarak geleneksel bir hale getirileceği öğrenildi.
Ortakaraören Yardımlaşma ve Sağlık Hizmetleri tarafından düzenlenen, Spor kulübü, Muhtar Ayşe Yüksek Demir, Karaören kooperatiflerince desteklenen Bayram bizim Karaören bizim etkinliği düzenlendi.

Programda çeşitli stantların açıldığı müzik eğlence programların düzenlendiği etkinlikte, Karaören’in dünü bugünü ve geleceği konuşuldu.

Organizasyon kurulu üyesi Şakir Yıldırımoğlu programın ilk oluşu nedeniyle yöresel sanatçılara yörenin yerel sanatçılarına öncelik verdiklerini belirterek; ’Mahallemizde bulunan Ortaokul ve Lise öğrencilerinden oluşan korolar, solislere yer verdik. Mahallemizin tarihi dünü bugünü ve yarınını konuştuk. İnsanlarımızın kaynaşması tanışması noktasında başarılı bir etkinlik oldu. Diye konuştu.

Etkinliğin her yıl yapılarak geleneksel bir hale getirileceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.