Ortakaraören Mahallesinde karantina kalkıyor

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.08.2020 - 09:31, Güncelleme: 11.08.2020 - 09:31
 

Ortakaraören Mahallesinde karantina kalkıyor

7 gün önce Covid-19 nedeniyle karantina altına alınan Ortakaraören Mahallesinde bu gün 24:00 itibariyle karantina kalkıyor.

Seydişehir’e bağlı Ortakaraören mahallesinde düğün ve cenaze törenleri nedeniyle 10 kişide korona virüs görüldüğü için tedbir amaçlı 04.08.2020 tarihinde mahalle ilçe Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile karantina altına alınmıştı. Bu gün saat 24 :00 itibariyle karantinanın kalkması ile jandarma ekiplerinin mahalleden ayrılacağı öğrenildi.Ortakaraören Muhtarı  Ayşe Demir özverili bir şekilde çalışan jandarma ve sağlık ekiplerine teşekkür ederken kendilerine çikolata ikramında bulundu.  
7 gün önce Covid-19 nedeniyle karantina altına alınan Ortakaraören Mahallesinde bu gün 24:00 itibariyle karantina kalkıyor.

Seydişehir’e bağlı Ortakaraören mahallesinde düğün ve cenaze törenleri nedeniyle 10 kişide korona virüs görüldüğü için tedbir amaçlı 04.08.2020 tarihinde mahalle ilçe Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile karantina altına alınmıştı.

Bu gün saat 24 :00 itibariyle karantinanın kalkması ile jandarma ekiplerinin mahalleden ayrılacağı öğrenildi.Ortakaraören Muhtarı  Ayşe Demir özverili bir şekilde çalışan jandarma ve sağlık ekiplerine teşekkür ederken kendilerine çikolata ikramında bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.