ORTAKARAÖREN MAHALLESİNE SICAK ASFALT VE PARKE TAŞ

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.06.2017 - 12:17, Güncelleme: 28.06.2017 - 12:17
 

ORTAKARAÖREN MAHALLESİNE SICAK ASFALT VE PARKE TAŞ

Seydişehir Belediyesi kırsal mahallelerde asfaltlama ve parke taş çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

İlçe merkezinde bulunan mahallelerde devam eden asfaltlama çalışmalarının yanı sıra Ortakaraören Mahallesinde sıcak asfalt ve parke taş döşeme çalışmalarına başladı. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı  ekiplerin Ortakaraören Mahallesi'nde başlattığı çalışmalar  kapsamında 5 Bin metrekare sıcak asfalt, 3 Bin 300 metrekare parke taş çalışmalarını sürdürüyor.   Birçok mahallede sıcak asfalt ve  parke taş çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini, ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; '' 2017 yılı sezonumuzda birçok cadde ve mahallemizde parke  taş ve sıcak çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Gücümüz yettiği nispetince tüm mahallelerimizin ihtiyaçlarını tamamlayacağız. Hedefimiz her mahalleye, her caddeye, her sokağa hizmet götürmek" şeklinde konuştu.
Seydişehir Belediyesi kırsal mahallelerde asfaltlama ve parke taş çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

İlçe merkezinde bulunan mahallelerde devam eden asfaltlama çalışmalarının yanı sıra Ortakaraören Mahallesinde sıcak asfalt ve parke taş döşeme çalışmalarına başladı.

Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı  ekiplerin Ortakaraören Mahallesi'nde başlattığı çalışmalar  kapsamında 5 Bin metrekare sıcak asfalt, 3 Bin 300 metrekare parke taş çalışmalarını sürdürüyor.

 

Birçok mahallede sıcak asfalt ve  parke taş çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini, ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; '' 2017 yılı sezonumuzda birçok cadde ve mahallemizde parke  taş ve sıcak çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Gücümüz yettiği nispetince tüm mahallelerimizin ihtiyaçlarını tamamlayacağız. Hedefimiz her mahalleye, her caddeye, her sokağa hizmet götürmek" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.