Ortakaraören ve Taraşçı’da Doğalgaz İstiyor

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 14.06.2022 - 14:41, Güncelleme: 14.06.2022 - 14:41
 

Ortakaraören ve Taraşçı’da Doğalgaz İstiyor

Kesecik Mahallesi’ne doğalgazın gelmesinin ardından ilçenin nüfus bakımından en fazla dış mahallerinden olan Ortakaraören ve Taraşçı’da harekete geçerek doğalgaz istediler.

Şaban Cengiz Kültür Merkezinde “Adım Adım 2023, İlçe İlçe Aydınlatma” istişare programı için cumartesi günü ilçemize gelen MHP Genel Başkan Yard. Mustafa Kalaycı’dan ve toplantıya katılan Belediye Başkanı Mehmet Tutal’dan muhtarlar ve sivil toplum örgütleri başkanlarının taleplerinde Ortakaraören Muhtarı Ayşe Demir ve Taraşçı Mahallesi Muhtarı İbrahim Cam kendilerinin de Kesecik Mahallesi gibi doğalgaz istediklerini dile getirdiler. Muhtarlar tarafından doğalgaz talebinde bulunan 2513 nüfusuyla Seydişehir’in en büyük dış mahallesi olan Ortakaraören ve 2100 nüfusuyla ikinci büyüklükteki Taraşçı Mahallesi sakinleri ısınmada kömür kullandıkları için kış aylarında yaklaşık 400-500 kişinin Seydişehir merkezde yaşamlarını sürdürdüğünü doğalgaz geldiği zaman mahalledeki göçünde önüne geçileceğini bildirdiler.
Kesecik Mahallesi’ne doğalgazın gelmesinin ardından ilçenin nüfus bakımından en fazla dış mahallerinden olan Ortakaraören ve Taraşçı’da harekete geçerek doğalgaz istediler.

Şaban Cengiz Kültür Merkezinde “Adım Adım 2023, İlçe İlçe Aydınlatma” istişare programı için cumartesi günü ilçemize gelen MHP Genel Başkan Yard. Mustafa Kalaycı’dan ve toplantıya katılan Belediye Başkanı Mehmet Tutal’dan muhtarlar ve sivil toplum örgütleri başkanlarının taleplerinde Ortakaraören Muhtarı Ayşe Demir ve Taraşçı Mahallesi Muhtarı İbrahim Cam kendilerinin de Kesecik Mahallesi gibi doğalgaz istediklerini dile getirdiler.

Muhtarlar tarafından doğalgaz talebinde bulunan 2513 nüfusuyla Seydişehir’in en büyük dış mahallesi olan Ortakaraören ve 2100 nüfusuyla ikinci büyüklükteki Taraşçı Mahallesi sakinleri ısınmada kömür kullandıkları için kış aylarında yaklaşık 400-500 kişinin Seydişehir merkezde yaşamlarını sürdürdüğünü doğalgaz geldiği zaman mahalledeki göçünde önüne geçileceğini bildirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.