ORTAKARAÖREN?DE TÜBİTAK BİLİM FUARI AÇILDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.06.2016 - 02:30, Güncelleme: 01.06.2016 - 02:30
 

ORTAKARAÖREN?DE TÜBİTAK BİLİM FUARI AÇILDI

Seydişehir'in OrtaKaraören Mahallesi Cumhuriyet Ortaokulunda TUBİTAK 4006 Bilim Fuarı ve Görsel Sanatlar Sergisi açıldı.

OrtaKaraören Cumhuriyet Ortaokulunda 52 projeli ve çeşitli sanatsal ve sosyal aktiviteli TÜBİTAK 4006 Bilim ve sanat fuarının açılışı Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Konya TÜBİTAK yetkilileri,5 okul öğretmen ve öğrencileri ve birçok misafirin katılımıyla gerçekleşti. Proje koordinatörü fen ve teknoloji öğretmeni Dilek Kurt, diğer proje danışman öğretmenlerinden İngilizce öğretmeni Hatice Ganioğlu, rehber öğretmeni Gülistan Hatice Parın, Fen ve Teknoloji öğretmeni Nursaç Demirkan, müzik öğretmeni Fatma Akpınar ve Türkçe öğretmeni İsa Ülkü tarafından yapıldı.  
Seydişehir'in OrtaKaraören Mahallesi Cumhuriyet Ortaokulunda TUBİTAK 4006 Bilim Fuarı ve Görsel Sanatlar Sergisi açıldı.

OrtaKaraören Cumhuriyet Ortaokulunda 52 projeli ve çeşitli sanatsal ve sosyal aktiviteli TÜBİTAK 4006 Bilim ve sanat fuarının açılışı Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit, Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Konya TÜBİTAK yetkilileri,5 okul öğretmen ve öğrencileri ve birçok misafirin katılımıyla gerçekleşti.

Proje koordinatörü fen ve teknoloji öğretmeni Dilek Kurt, diğer proje danışman öğretmenlerinden İngilizce öğretmeni Hatice Ganioğlu, rehber öğretmeni Gülistan Hatice Parın, Fen ve Teknoloji öğretmeni Nursaç Demirkan, müzik öğretmeni Fatma Akpınar ve Türkçe öğretmeni İsa Ülkü tarafından yapıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.