Ortakaraören'li Bahtiyar Demir, Gölcük'te vefat etti.

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.03.2020 - 08:46, Güncelleme: 28.03.2020 - 08:46
 

Ortakaraören'li Bahtiyar Demir, Gölcük'te vefat etti.

Konya'da uzun süre Beden Terbiyesi Gençlik ve Spor Müdürü olarak görev yapan Ortakaraören'li Bahtiyar Demir, Gölcük'te vefat etti.

  Konya ve Kocaeli'de uzun yıllar görevde bulunan Konya Seydişehirli olan Demir, emekli olduktan sonra Gölcük Halıdere'de yaşıyordu. Kronik akciğer hastası olan ve dün akşam saatlerinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Konya'nın unutulmaz spor adamlarından Aylin ve Gökhan Demir’in babası ve turizmci Deniz Demir'in de amcası olan Bahtiyar Demir’in cenazesi kılınan cenaze namazının ardından Gölcük’ün Örcün Mezarlığı’nda 1 yıl önce vefat eden eşinin yanında toprağa verildi. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesi, yakınları ve sevenlerine başsağlığı dileriz.
Konya'da uzun süre Beden Terbiyesi Gençlik ve Spor Müdürü olarak görev yapan Ortakaraören'li Bahtiyar Demir, Gölcük'te vefat etti.

 

Konya ve Kocaeli'de uzun yıllar görevde bulunan Konya Seydişehirli olan Demir, emekli olduktan sonra Gölcük Halıdere'de yaşıyordu.

Kronik akciğer hastası olan ve dün akşam saatlerinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Konya'nın unutulmaz spor adamlarından Aylin ve Gökhan Demir’in babası ve turizmci Deniz Demir'in de amcası olan Bahtiyar Demir’in cenazesi kılınan cenaze namazının ardından Gölcük’ün Örcün Mezarlığı’nda 1 yıl önce vefat eden eşinin yanında toprağa verildi.

Kendisine Allah'tan rahmet, ailesi, yakınları ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.