Ortaokullar arası Cumhuriyet koşu etkinliği gerçekleşti

Spor (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 28.10.2023 - 16:33, Güncelleme: 28.10.2023 - 16:33
 

Ortaokullar arası Cumhuriyet koşu etkinliği gerçekleşti

Cumhuriyetimizin 100. Yıl Kutlama etkinlikleri 27.10.2023 Cuma Günü ortaokullar arası koşu etkinliği ile başladı.

  Seydişehir Gençlik ve Spor Müdürü Soner Balcı “  Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılının büyük bir neşe ve heyecan içerisinde kutlandığını belirterek , başlamış etkinliklerimizde yardımları olan Sayın Kaymakamımız Cevdet Bakkal Bey 'e , Sayın Belediye Başkanımız Mehmet Tutal Bey'e , İlçe Emniyet Müdürlüğüne , İlçe Sağlık , İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine ve Katkısı olan tüm okullarımıza ve beden eğitimi öğretmenlerimize teşekkür ederiz dedi. Balcı “Koşuya katılan tüm sporcu öğrencilerimizi kutlar dereceye giren sporcularımızı tebrik ederiz .”dedi   Dereceye giren sporcuların madalyaları İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ve Gençlik ve Spor Müdürü Soner Balcı tarafından törenle verildi. Dereceye giren öğrencilerin listesi ;    KIZLAR                                                                                               ERKEKLER 1. Sare GÜNEŞ      -   Şehit Özgür Öncel Ortaokulu                    1. Berat BALIKÇI -  Mahmut Esat Ortaokulu  2. Zehranur ZAMBAK   -   Şehit Özgür Öncel Ortaokulu            2. Alperen Üzümcü - Mahmut Esat Ortaokulu  3. Emine Sena ERSOY     -     Genç Kampüs Ortaokulu               3. Ersin Kağan ARSLAN  -  Şehit Özgür Öncel Ortaokulu   
Cumhuriyetimizin 100. Yıl Kutlama etkinlikleri 27.10.2023 Cuma Günü ortaokullar arası koşu etkinliği ile başladı.

 

Seydişehir Gençlik ve Spor Müdürü Soner Balcı “  Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılının büyük bir neşe ve heyecan içerisinde kutlandığını belirterek , başlamış etkinliklerimizde yardımları olan Sayın Kaymakamımız Cevdet Bakkal Bey 'e , Sayın Belediye Başkanımız Mehmet Tutal Bey'e , İlçe Emniyet Müdürlüğüne , İlçe Sağlık , İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine ve Katkısı olan tüm okullarımıza ve beden eğitimi öğretmenlerimize teşekkür ederiz dedi.

Balcı “Koşuya katılan tüm sporcu öğrencilerimizi kutlar dereceye giren sporcularımızı tebrik ederiz .”dedi

  Dereceye giren sporcuların madalyaları İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ve Gençlik ve Spor Müdürü Soner Balcı tarafından törenle verildi. Dereceye giren öğrencilerin listesi ; 

 

KIZLAR                                                                                               ERKEKLER

1. Sare GÜNEŞ      -   Şehit Özgür Öncel Ortaokulu                    1. Berat BALIKÇI -  Mahmut Esat Ortaokulu 

2. Zehranur ZAMBAK   -   Şehit Özgür Öncel Ortaokulu            2. Alperen Üzümcü - Mahmut Esat Ortaokulu 

3. Emine Sena ERSOY     -     Genç Kampüs Ortaokulu               3. Ersin Kağan ARSLAN  -  Şehit Özgür Öncel Ortaokulu 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.