Öz Çelik Sendika’sından STÖ ‘ne ziyaret

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.10.2020 - 12:49, Güncelleme: 08.10.2020 - 12:49
 

Öz Çelik Sendika’sından STÖ ‘ne ziyaret

Öz Çelik İş Sendikası Seydişehir Şube yönetimi gazetemizi ziyaret etti.

Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Cemal Küçük ,Esnaf  ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Durmuş Onar’ı makamında  ziyaret eden Şube Başkanı Hüseyin Kaban , Teşkilatlandırma Sekreteri Harun Yılmaz  ve Mali Sekreteri Musa Elitok amaçlarının  diğer Sivil Toplum Örgütleri ile dayanışmayı artırmak olduğunu söylediler. Şube Başkanı Hüseyin Kaban ziyaretleri ile ilgili şunları söyledi: “Aliminyum tesisleri ülkemize olduğu kadar ilçemizede ekonomik açıdan büyük katkı sağlıyor. Burada çalışan 1200 emekçi üye arkadaşlarımızın temsilen hareket ediyoruz.  Seydişehirin her yönü ile kalkınması ve bir vefah toplum olması en büyük arzumuz bu nedenle sivil toplum örgütleri olarak hep birlikte bir dayanışma içinde hareket etmemiz gerekiyor.  “ dedi. Seydişehir Toroslar Gazetesi Sahibi ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Saylam ziyaretten memnun olduğunu belirterek :” kalkınmamız için üretim şart  ve üretime iş gücü ile katkı sağlayan emekçi kardeşlerimi önemsiyorum. Öz Çelik yönetimi olarak   sizlerede  ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ediyorum “ dedi.
Öz Çelik İş Sendikası Seydişehir Şube yönetimi gazetemizi ziyaret etti.

Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Cemal Küçük ,Esnaf  ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Durmuş Onar’ı makamında  ziyaret eden Şube Başkanı Hüseyin Kaban , Teşkilatlandırma Sekreteri Harun Yılmaz  ve Mali Sekreteri Musa Elitok amaçlarının  diğer Sivil Toplum Örgütleri ile dayanışmayı artırmak olduğunu söylediler.

Şube Başkanı Hüseyin Kaban ziyaretleri ile ilgili şunları söyledi:

“Aliminyum tesisleri ülkemize olduğu kadar ilçemizede ekonomik açıdan büyük katkı sağlıyor.

Burada çalışan 1200 emekçi üye arkadaşlarımızın temsilen hareket ediyoruz.  Seydişehirin her yönü ile kalkınması ve bir vefah toplum olması en büyük arzumuz bu nedenle sivil toplum örgütleri olarak hep birlikte bir dayanışma içinde hareket etmemiz gerekiyor.  “ dedi.

Seydişehir Toroslar Gazetesi Sahibi ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Saylam ziyaretten memnun olduğunu belirterek :” kalkınmamız için üretim şart  ve üretime iş gücü ile katkı sağlayan emekçi kardeşlerimi önemsiyorum. Öz Çelik yönetimi olarak   sizlerede  ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ediyorum “ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.