ÖZÇELİK-İŞ SENDİKASI BAŞKANLIĞINA HÜSEYİN KABAN ATANDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.03.2020 - 11:54, Güncelleme: 21.03.2020 - 11:54
 

ÖZÇELİK-İŞ SENDİKASI BAŞKANLIĞINA HÜSEYİN KABAN ATANDI

Alüminyum fabrikasında örgütlü Hak işe bağlı Özçelik-İş Sendikası Seydişehir şubesi başkanlığına Hüseyin Kaban atandı.

Bir süredir Özçelik-İş Sendikası Seydişehir Şube Başkanlığı görevinde bulunan Ferhat Çelikbaş’ın genel merkez tarafından görevden alındığı, yerine vekâleten Mali Sekreter Hüseyin Kaban’ın atandığı öğrenildi.   Genel merkez tarafından görevden alınan Ferhat Çelikbaş’ın ise hukuki süreç başlatacağı edinilen bilgiler arasında.   İşçiler ve kamuoyunca merak edilen bu değişikliğin sebepleri hakkında Pazartesi günü genel bir açıklama yapılacağı bildirildi.
Alüminyum fabrikasında örgütlü Hak işe bağlı Özçelik-İş Sendikası Seydişehir şubesi başkanlığına Hüseyin Kaban atandı.

Bir süredir Özçelik-İş Sendikası Seydişehir Şube Başkanlığı görevinde bulunan Ferhat Çelikbaş’ın genel merkez tarafından görevden alındığı, yerine vekâleten Mali Sekreter Hüseyin Kaban’ın atandığı öğrenildi.

 

Genel merkez tarafından görevden alınan Ferhat Çelikbaş’ın ise hukuki süreç başlatacağı edinilen bilgiler arasında.

 

İşçiler ve kamuoyunca merak edilen bu değişikliğin sebepleri hakkında Pazartesi günü genel bir açıklama yapılacağı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.