ÖZÇELİK-İŞ SENDİKASINDAN 1 MAYIS İKRAMI…

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.05.2019 - 12:13, Güncelleme: 01.05.2019 - 12:13
 

ÖZÇELİK-İŞ SENDİKASINDAN 1 MAYIS İKRAMI…

Özçelik-İş Sendikası Başkanı Ferhat Çelikbaş üyelerinin 1 Mayıs emek ve dayanışma bayramını kutladı.

Sabah iş girişi ve çıkışında Etibank Alüminyum Tesisi işçilerinin bayramını kutlayan Çelikbaş, üyelerine ikramda bulundu. 1 Mayıs emek ve dayanışma bayramı dolayısıyla sendika federasyonu olarak Hak İş’in Şanlıurfa’da bayramın kutlanacağını hatırlatan Başkan Ferhat Çelikbaş: “ Bizlerde Seydişehir’de üyelerimizle birlikte bayramımızı kutlamaktayız. sabah saatlerinde işçilerimizle beraber bayramlaştık.” dedi. Çelikbaş yayınladığı bayram mesajında da şunları söyledi:  “Değerli mesai arkadaşlarım, Basınımızın Güzide Temsilcileri, çok değerli Seydişehir Halkı 1 Mayıs İşçi ve Dayanışma Bayramınızı yürekten kutluyorum. Şahsım ve Şube Yönetimim Eti Alüminyum Çalışanları başta olmak üzere Emeğin, Emekçinin ne şartlarda çalışma hayatını devam ettirdiğini asla unutmadık unutmayacağız. Bugünün tam Bayram olması için her Emekçiyi muhatap alarak yol almak Emekçileri dinlemek sorunlarına çare olmaktan geçtiğini hiç kimse unutmamalıdır. Bu vesileyle Daha güzel 1 Mayıslara kazasız ve huzurlu erişmeyi Allah'tan dilerim.”
Özçelik-İş Sendikası Başkanı Ferhat Çelikbaş üyelerinin 1 Mayıs emek ve dayanışma bayramını kutladı.

Sabah iş girişi ve çıkışında Etibank Alüminyum Tesisi işçilerinin bayramını kutlayan Çelikbaş, üyelerine ikramda bulundu.

1 Mayıs emek ve dayanışma bayramı dolayısıyla sendika federasyonu olarak Hak İş’in Şanlıurfa’da bayramın kutlanacağını hatırlatan Başkan Ferhat Çelikbaş: “ Bizlerde Seydişehir’de üyelerimizle birlikte bayramımızı kutlamaktayız. sabah saatlerinde işçilerimizle beraber bayramlaştık.” dedi.

Çelikbaş yayınladığı bayram mesajında da şunları söyledi:

 “Değerli mesai arkadaşlarım, Basınımızın Güzide Temsilcileri, çok değerli Seydişehir Halkı 1 Mayıs İşçi ve Dayanışma Bayramınızı yürekten kutluyorum.

Şahsım ve Şube Yönetimim Eti Alüminyum Çalışanları başta olmak üzere Emeğin, Emekçinin ne şartlarda çalışma hayatını devam ettirdiğini asla unutmadık unutmayacağız. Bugünün tam Bayram olması için her Emekçiyi muhatap alarak yol almak Emekçileri dinlemek sorunlarına çare olmaktan geçtiğini hiç kimse unutmamalıdır. Bu vesileyle Daha güzel 1 Mayıslara kazasız ve huzurlu erişmeyi Allah'tan dilerim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.