Özçelik-İş Sendikasından 1 Mayıs kutlaması

Güncel (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 30.04.2023 - 21:58, Güncelleme: 30.04.2023 - 21:58
 

Özçelik-İş Sendikasından 1 Mayıs kutlaması

Özçelik-İş Sendikasından 1 Mayıs kutlaması

Özçelik-İş Sendikası Seydişehir Şube Başkanı Hüseyin KABAN, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle bir açıklama yaptı. Başkan KABAN,  insan onuruna yaraşır güvenceli bir hayat için çalıştıklarını söyledi. Her çalışanın kendi görevinde bu ülkenin emekçileri olduğunu ifade eden KABAN, şunları kaydetti: Ülkemizin büyümesine, gelişmesine, kalkınmasına en büyük katkıyı sağlayanlar emeğini, alın teriyle birleştirerek özveriyle çalışan işçilerimiz ve memurlarımızdır.  Bugünün hepimiz için bir bayram havası içerisinde huzur ve güvenle geçmesini diliyorum. Türkiye için, Seydişehir için, işçiye, alın terine ve emeğine değer veren bir anlayışla görev yapmaya, emeğe ve emekçinin yanında olmaya tüm kararlılığımızla devam edeceğiz.  Çalışırken tezgahları başında hayatını kaybeden işçilerimiz ve depremde yakınlarını kaybeden işçilerimize Allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diler,  1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü en içten duygularımla kutluyorum. Özçelik-İş Sendikası Seydişehir Şube Yönetim Kurulu Adına Başkan Hüseyin KABAN.
Özçelik-İş Sendikasından 1 Mayıs kutlaması


Özçelik- İş Sendikası Seydişehir Şube Başkanı Hüseyin KABAN, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle bir açıklama yaptı.
Başkan KABAN,  insan onuruna yaraşır güvenceli bir hayat için çalıştıklarını söyledi.
Her çalışanın kendi görevinde bu ülkenin emekçileri olduğunu ifade eden KABAN, şunları kaydetti:
Ülkemizin büyümesine, gelişmesine, kalkınmasına en büyük katkıyı sağlayanlar emeğini, alın teriyle birleştirerek özveriyle çalışan işçilerimiz ve memurlarımızdır. 
Bugünün hepimiz için bir bayram havası içerisinde huzur ve güvenle geçmesini diliyorum. Türkiye için, Seydişehir için, işçiye, alın terine ve emeğine değer veren bir anlayışla görev yapmaya, emeğe ve emekçinin yanında olmaya tüm kararlılığımızla devam edeceğiz. 
Çalışırken tezgahları başında hayatını kaybeden işçilerimiz ve depremde yakınlarını kaybeden işçilerimize Allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diler,
 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü en içten duygularımla kutluyorum.
Özçelik- İş Sendikası Seydişehir Şube Yönetim Kurulu Adına Başkan Hüseyin KABAN.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.