Özçelik-İş Sendikası’ndan Kurban Bayramı Kutlaması

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.08.2019 - 01:39, Güncelleme: 10.08.2019 - 01:39
 

Özçelik-İş Sendikası’ndan Kurban Bayramı Kutlaması

Özçelik-İş Sendikası Seydişehir Şube Başkanı Ferhat Çelikbaş, Kurban Bayramın münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Çelikbaş mesajında şu satırlara yer verdi: “Basta bu vatan ve millet için günümüze kadar can vermiş kan dökmüş şehitlerimizin ve fabrikamızda hayatını kaybeden arkadaşlarımız; Mehmet ÇELİK, Nabi AKCAPINAR, Engin YÜKSEL, Turgut SARI, Cengiz TAVLAN. kardeşlerimizin her bayram olduğu gibi bu bayram da mezarlarını ziyaret ederek bayramlarını kutlamanın mutluluğunu yaşadık. Teslimiyetin simgesi böylesi bir günde Hz.Mevlana’nın da dediği gibi; Teslim olduğun ne ise, Teselli bulduğun da odur. Ve teslimiyet yalnızca ALLAH'adır. ALLAH'a teslim ol ki teselli bulasın!... Sözü ile daha da anlam bulmuştur.  Allah’a teslimiyet, kesin bilgi ile iman etmenin en önemli şartıdır; İslâm teslimdir. Teslimiyet, kulluğun özünü oluşturur; kulun kalbinin, Rabbine olan en önemli yönelişidir. Rabbini tanıdıkça ve imanda derinleştikçe insanın teslimiyeti de artar.  Bu duygu ve düşüncelerle paylaşmanın,birlik ve beraberliğin daim olması dileklerimizle Mübarek kurban bayramının tüm islam alemine hayırlar getirmesini temenni ederek kesilen kurbanların kabul diler kazasız belasız huzurlu hayırlı günler dileriz.”
Özçelik-İş Sendikası Seydişehir Şube Başkanı Ferhat Çelikbaş, Kurban Bayramın münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Çelikbaş mesajında şu satırlara yer verdi:

“Basta bu vatan ve millet için günümüze kadar can vermiş kan dökmüş şehitlerimizin ve fabrikamızda hayatını kaybeden arkadaşlarımız; Mehmet ÇELİK, Nabi AKCAPINAR, Engin YÜKSEL, Turgut SARI, Cengiz TAVLAN. kardeşlerimizin her bayram olduğu gibi bu bayram da mezarlarını ziyaret ederek bayramlarını kutlamanın mutluluğunu yaşadık.
Teslimiyetin simgesi böylesi bir günde Hz.Mevlana’nın da dediği gibi;
Teslim olduğun ne ise,
Teselli bulduğun da odur.
Ve teslimiyet yalnızca ALLAH'adır.
ALLAH'a teslim ol ki teselli bulasın!... Sözü ile daha da anlam bulmuştur. 
Allah’a teslimiyet, kesin bilgi ile iman etmenin en önemli şartıdır; İslâm teslimdir. Teslimiyet, kulluğun özünü oluşturur; kulun kalbinin, Rabbine olan en önemli yönelişidir. Rabbini tanıdıkça ve imanda derinleştikçe insanın teslimiyeti de artar. 
Bu duygu ve düşüncelerle paylaşmanın,birlik ve beraberliğin daim olması dileklerimizle

Mübarek kurban bayramının tüm islam alemine hayırlar getirmesini temenni ederek kesilen kurbanların kabul diler kazasız belasız huzurlu hayırlı günler dileriz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.