ÖZÇELİK-İŞ SENDİKASI’NDAN REGAİB KANDİLİ MESAJI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.02.2020 - 11:30, Güncelleme: 27.02.2020 - 11:30
 

ÖZÇELİK-İŞ SENDİKASI’NDAN REGAİB KANDİLİ MESAJI

Özçelik-İş Sendikası Seydişehir Şube Başkanı Ferhat Çelikbaş, Üç Aylar ve Regaib kandili münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Çelikbaş mesajında şu satırlara yer verdi: “Regaib; rahmeti, bereketi ve mağfireti bol üç ayların manevi iklimine girildiğinin habercisidir. Recep ayının da ilk cuma gecesi… Allah’ın mağfiretinin, engin lütuf ve kereminin üzerimize sağanak sağanak yağdığı bir rağbet gecesi İstek, arzu ve beğenmedir rağbet… İnsan rağbet ettiği değerlere göre rağbet görür. Regaib Kandili ise her türlü arzu ve isteklerimizi, emel ve tutkularımızı, rağbetlerimizi iyiye, doğruya, güzele, faydalı olana, hakka ve hakikate; regaibimizi Rabbimiz'e yöneltme, bütün işlerimizi O’nun rızasına uygun hâle getirme çabasıdır. Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarımızın Rabbimiz'in Yüce katına iletilmesine vesile olan bu mübarek kandil gecesinde dualarda buluşmak ümidiyle Kandilinizi Kutlarım.”
Özçelik-İş Sendikası Seydişehir Şube Başkanı Ferhat Çelikbaş, Üç Aylar ve Regaib kandili münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Çelikbaş mesajında şu satırlara yer verdi:

“Regaib; rahmeti, bereketi ve mağfireti bol üç ayların manevi iklimine girildiğinin habercisidir. Recep ayının da ilk cuma gecesi… Allah’ın mağfiretinin, engin lütuf ve kereminin üzerimize sağanak sağanak yağdığı bir rağbet gecesi
İstek, arzu ve beğenmedir rağbet… İnsan rağbet ettiği değerlere göre rağbet görür. Regaib Kandili ise her türlü arzu ve isteklerimizi, emel ve tutkularımızı, rağbetlerimizi iyiye, doğruya, güzele, faydalı olana, hakka ve hakikate; regaibimizi Rabbimiz'e yöneltme, bütün işlerimizi O’nun rızasına uygun hâle getirme çabasıdır.
Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarımızın Rabbimiz'in Yüce katına iletilmesine vesile olan bu mübarek kandil gecesinde dualarda buluşmak ümidiyle Kandilinizi Kutlarım.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.