ÖZEL EĞİTİM OKULUNUN SERGİSİ İLGİ ÇEKİYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.05.2019 - 11:06, Güncelleme: 02.05.2019 - 11:06
 

ÖZEL EĞİTİM OKULUNUN SERGİSİ İLGİ ÇEKİYOR

Seydişehir Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi (Okulu)’nin düzenlediği sergi ve kermes açılışı renkli görüntülere sahne oldu.

Okul öğrencilerinin atölyelerde yaptığı el sanatı ürünlerinin sergilendiği kermes açıldı. Bu yıl Engelliler Haftası’nın Ramazan ayına denk gelmesi ile daha erken başlatılan Engelliler Haftası dolayısı ile açılan Seydişehir Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi (Okulu)’nin sergi ve kermes açılışına Ümit Çocukları Derneği Başkanı Münevver Yalçınkaya, Halk Eğitim Müdürü Ahmet Refik Dereli; Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Saylam katıldı. Renkli görüntülere sahne olan serginin açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Bekir Karaman; “Ramazan dolayısı ile bu yıl Engelli Haftası etkinliklerini 1 hafta öne aldık. Engelliler Haftası’nda düzenlediğimiz bu sergide öğrencilerimizin atölyelerde ürettiği el emeği ürünlerini sergiliyoruz. Bu sergi öğrencilerimize gösterilen ilgi, alaka ve özverinin aynı zamanda bir göstergesidir. Bizlere desteğini esirgemeyen basın mensuplarına, Ümit Çocukları Derneği’ne ve ailelere teşekkür ederiz.” dedi.
Seydişehir Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi (Okulu)’nin düzenlediği sergi ve kermes açılışı renkli görüntülere sahne oldu.

Okul öğrencilerinin atölyelerde yaptığı el sanatı ürünlerinin sergilendiği kermes açıldı.

Bu yıl Engelliler Haftası’nın Ramazan ayına denk gelmesi ile daha erken başlatılan Engelliler Haftası dolayısı ile açılan Seydişehir Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi (Okulu)’nin sergi ve kermes açılışına Ümit Çocukları Derneği Başkanı Münevver Yalçınkaya, Halk Eğitim Müdürü Ahmet Refik Dereli; Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Saylam katıldı.

Renkli görüntülere sahne olan serginin açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Bekir Karaman; “Ramazan dolayısı ile bu yıl Engelli Haftası etkinliklerini 1 hafta öne aldık. Engelliler Haftası’nda düzenlediğimiz bu sergide öğrencilerimizin atölyelerde ürettiği el emeği ürünlerini sergiliyoruz. Bu sergi öğrencilerimize gösterilen ilgi, alaka ve özverinin aynı zamanda bir göstergesidir. Bizlere desteğini esirgemeyen basın mensuplarına, Ümit Çocukları Derneği’ne ve ailelere teşekkür ederiz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.