ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA OKULU TARIM FUARINDA

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.12.2019 - 04:49, Güncelleme: 02.12.2019 - 04:49
 

ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA OKULU TARIM FUARINDA

Seydişehir Özel Eğitim Uygulama Okulu, Antalya’ya tarım fuarı gezisi düzenledi.

Seydişehir Özel Eğitim Uygulama Okulu, 2019-2020 eğitim öğretim yılı sosyal ve kültürel etkinlikleri içerisinde planlanan, Antalya’da düzenlenen ”Growtech 19. Uluslararası Sera, Tarım ve Hayvancılık Fuarı” gezisi 28-29 Kasım 2019 tarihleri arasında  gerçekleştirildi. Okul öğrencileri, öğrenci velileri ve okul personelinin bir bölümünün katılımıyla gerçekleştirilen fuar gezisi, katılımcılar tarafından büyük bir mutlulukla karşılandı. Fuarda sergilenen ürünler, ürünlerle ilgili teknik bilgi aktarımı yapan tanıtım uzmanlarının katkılarıyla gezinin; yeni tarımsal bilgilerin kazanıldığı, yeni tarım tekniklerinin, araç-gereç ve yöntemlerin gözlemlendiği verimli bir “Teknik gezi” niteliği kazandığı öğrenildi. Fuar kazanımlarının “Seydişehir Özel Eğitim Uygulama Okulu’nun” yeni faaliyete geçirilen serasına canlılık vereceği, öğrencilerimizin seradaki üretim faaliyetlerine severek, ilgi duyarak ve istekli bir biçimde motivasyon kazandıracağını dile getiren Okul Müdürü Cafer Akın, bu sosyal etkinliğin gerçekleşmesindeki katkılarından dolayı İlçe Kaymakamı Sayın Aydın Erdoğan’a teşekkürlerini arz ederken; ulaşım desteğinde bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar’a da teşekkür etti.
Seydişehir Özel Eğitim Uygulama Okulu, Antalya’ya tarım fuarı gezisi düzenledi.

Seydişehir Özel Eğitim Uygulama Okulu, 2019-2020 eğitim öğretim yılı sosyal ve kültürel etkinlikleri içerisinde planlanan, Antalya’da düzenlenen ”Growtech 19. Uluslararası Sera, Tarım ve Hayvancılık Fuarı” gezisi 28-29 Kasım 2019 tarihleri arasında  gerçekleştirildi.

Okul öğrencileri, öğrenci velileri ve okul personelinin bir bölümünün katılımıyla gerçekleştirilen fuar gezisi, katılımcılar tarafından büyük bir mutlulukla karşılandı.

Fuarda sergilenen ürünler, ürünlerle ilgili teknik bilgi aktarımı yapan tanıtım uzmanlarının katkılarıyla gezinin; yeni tarımsal bilgilerin kazanıldığı, yeni tarım tekniklerinin, araç-gereç ve yöntemlerin gözlemlendiği verimli bir “Teknik gezi” niteliği kazandığı öğrenildi.

Fuar kazanımlarının “Seydişehir Özel Eğitim Uygulama Okulu’nun” yeni faaliyete geçirilen serasına canlılık vereceği, öğrencilerimizin seradaki üretim faaliyetlerine severek, ilgi duyarak ve istekli bir biçimde motivasyon kazandıracağını dile getiren Okul Müdürü Cafer Akın, bu sosyal etkinliğin gerçekleşmesindeki katkılarından dolayı İlçe Kaymakamı Sayın Aydın Erdoğan’a teşekkürlerini arz ederken; ulaşım desteğinde bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar’a da teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.