ÖZEL KAZIM CİNGÖZ OKULU FEN LİSESİ OLARAK DÜŞÜNÜLÜYOR?

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.07.2016 - 04:10, Güncelleme: 25.07.2016 - 04:10
 

ÖZEL KAZIM CİNGÖZ OKULU FEN LİSESİ OLARAK DÜŞÜNÜLÜYOR?

Seydişehir Özel Kazım Cingöz Okulu Milli Eğitim bakanlığına geçti. Okul ve yurt binasının Fen Lisesi olarak kullanılması düşünülüyor.

23 Temmuz da Hükümetin çıkardığı yasayla Fethullah Gülen’e bağlı özel okulların devlete devredilmesi kapsamında ilçemizde bulunan Özel Kazım Cingöz Okulu ve yurdu 23 Temmuz cumartesi günü Milli Eğitim bakanlığına devrinin resmi olarak gerçekleştirildiği öğrenildi. Edinilen bilgiye göre oto sanayi bölgesi bulunan Fen Lisesinin Özel Kazım Cingöz okuluna taşınacağını yurdunun ise Fen Lisesi yurdu olarak kullanılacağı bu konuda bakanlık nezdinde yazışmaların devam ettiği bildirildi.  
Seydişehir Özel Kazım Cingöz Okulu Milli Eğitim bakanlığına geçti. Okul ve yurt binasının Fen Lisesi olarak kullanılması düşünülüyor.

23 Temmuz da Hükümetin çıkardığı yasayla Fethullah Gülen’e bağlı özel okulların devlete devredilmesi kapsamında ilçemizde bulunan Özel Kazım Cingöz Okulu ve yurdu 23 Temmuz cumartesi günü Milli Eğitim bakanlığına devrinin resmi olarak gerçekleştirildiği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre oto sanayi bölgesi bulunan Fen Lisesinin Özel Kazım Cingöz okuluna taşınacağını yurdunun ise Fen Lisesi yurdu olarak kullanılacağı bu konuda bakanlık nezdinde yazışmaların devam ettiği bildirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.