ÖZEL KAZIM CİNGÖZ ORTAOKULU ATLETİZM DE ŞAMPİYON

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.03.2014 - 04:57, Güncelleme: 06.03.2014 - 04:57
 

ÖZEL KAZIM CİNGÖZ ORTAOKULU ATLETİZM DE ŞAMPİYON

Konya?da Anadolu Özel Okullar Derneği tarafından düzenlenen atletizm müsabakalarında Seydişehir?i temsil eden Özel Kazım Orta Okulu atletizm takımı birinci oldu.

Konya’da  Anadolu Özel Okullar Derneği tarafından düzenlenen atletizm müsabakalarında Seydişehir’i temsil eden Özel Kazım Orta Okulu atletizm takımı birinci oldu. Konu ile ilgili açıklama yapan Özel Kazım Orta Okulu Müdürü Tacettin Akgül: “Öğrencilerimizi sınavlarda almış olduğu başarılar ile  beraber sosyal ve sportif alanlar da başarılı olmasını amaçlayan bir eğitim anlayışı ile yetiştiriyoruz. Konya ilin de büyük bir organizasyon olan ANÖZDER spor müsabakalarında takımımız büyük bir farkla birinci oldu. Alınan başarıda emeği geçen Beden Eğitimi Öğretmenimiz Tamer Avan Bey’e,öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ederim” dedi.
Konya?da Anadolu Özel Okullar Derneği tarafından düzenlenen atletizm müsabakalarında Seydişehir?i temsil eden Özel Kazım Orta Okulu atletizm takımı birinci oldu.

Konya’da  Anadolu Özel Okullar Derneği tarafından düzenlenen atletizm müsabakalarında Seydişehir’i temsil eden Özel Kazım Orta Okulu atletizm takımı birinci oldu.

Konu ile ilgili açıklama yapan Özel Kazım Orta Okulu Müdürü Tacettin Akgül:

“Öğrencilerimizi sınavlarda almış olduğu başarılar ile  beraber sosyal ve sportif alanlar da başarılı olmasını amaçlayan bir eğitim anlayışı ile yetiştiriyoruz. Konya ilin de büyük bir organizasyon olan ANÖZDER spor müsabakalarında takımımız büyük bir farkla birinci oldu. Alınan başarıda emeği geçen Beden Eğitimi Öğretmenimiz Tamer Avan Bey’e,öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.