ÖZEL ÖZGÜVEN SİSTEM KOLEJİNDEN ANLAMLI GECE

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.03.2016 - 02:06, Güncelleme: 09.03.2016 - 02:06
 

ÖZEL ÖZGÜVEN SİSTEM KOLEJİNDEN ANLAMLI GECE

Özel Özgüven Sistem Koleji 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle okulun salon sarayında konser ve yemek verdi.

Okulun müzik öğretmenleri Sercan Keçeli ve Fatma Akpınar enstrümanlarıyla davetlilere müzik ziyafeti yaşattılar. Okul Genel Müdürü Fatih Küçük; ”Aile dokusunun temelini teşkil eden, doğumumuzdan ölene kadar bizi  karşılıksız seven, şefkatin, fedakarlığın, sabrın ve özverinin sembolü olan kadınlarımızdır. En büyük dertlerin dertlisi, en büyük mutlulukların ardındaki kahramandır. Tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun. Davetimizi kırmayan velilerimize ve geceyi düzenleyen müzik öğretmenlerimize teşekkür ederim .“ dedi.
Özel Özgüven Sistem Koleji 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle okulun salon sarayında konser ve yemek verdi.

Okulun müzik öğretmenleri Sercan Keçeli ve Fatma Akpınar enstrümanlarıyla davetlilere müzik ziyafeti yaşattılar.

Okul Genel Müdürü Fatih Küçük; ”Aile dokusunun temelini teşkil eden, doğumumuzdan ölene kadar bizi  karşılıksız seven, şefkatin, fedakarlığın, sabrın ve özverinin sembolü olan kadınlarımızdır. En büyük dertlerin dertlisi, en büyük mutlulukların ardındaki kahramandır. Tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun. Davetimizi kırmayan velilerimize ve geceyi düzenleyen müzik öğretmenlerimize teşekkür ederim .“ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.