ÖZEL ÖZGÜVEN SİSTEM KOLEJİNE ÖĞRETMENLER GÜNÜNDE İKİ ÖDÜL

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.11.2015 - 11:44, Güncelleme: 25.11.2015 - 11:44
 

ÖZEL ÖZGÜVEN SİSTEM KOLEJİNE ÖĞRETMENLER GÜNÜNDE İKİ ÖDÜL

Kaliteli eğitimin Seydişehir ?deki yeni adresi Özel Özgüven Sistem Koleji, 24 Kasım Öğretmenler günü nedeni ile ilçede yapılan yarışmalarda iki ödül aldı.

Okulun 5. Sınıf öğrencisi Yağmur Erdoğdu şiir dalında üçüncü, 4. Sınıf öğrencisi Ertuğrul Gülpınar, resim dalında birinci oldu. Bu konuda öğrencilerine her türlü desteği sağlayan Türkçe Öğretmeni Rabia Toklu ve Görsel Sanatlar Öğretmeni Arzu Bayram, öğrencilerinden ileriki dönemlerde de daha büyük başarılar beklediklerini ifade ettiler. Kolejin Genel Müdürü Fatih Küçük Özgüven Sistem Kolejinin vizyonu ve misyonunu açıkladı. Vizyonumuz; “Her güzel şeyi en mükemmel şekilde yapmaya  odaklanan , özgür düşünen,sağduyulu, insanlara gerçek iyilik yolunda hizmet edecek güzel ahlaklı ve hayırlı nesiller yetiştiren bir kurum olmaktır.” Misyonumuz; “Mutlu, özgüvenli ,başarılı , ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran –sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öz değerlendirme yapabilen ,işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen , öğrenmeye ve yeniliğe açık, entelektüel, cesaretli, çok yönlü gelişime açık, ulusal kültürü özümsemiş, küresel düşünen bireyler yetiştirmektir.” Dedi.    
Kaliteli eğitimin Seydişehir ?deki yeni adresi Özel Özgüven Sistem Koleji, 24 Kasım Öğretmenler günü nedeni ile ilçede yapılan yarışmalarda iki ödül aldı.

Okulun 5. Sınıf öğrencisi Yağmur Erdoğdu şiir dalında üçüncü, 4. Sınıf öğrencisi Ertuğrul Gülpınar, resim dalında birinci oldu.

Bu konuda öğrencilerine her türlü desteği sağlayan Türkçe Öğretmeni Rabia Toklu ve Görsel Sanatlar Öğretmeni Arzu Bayram, öğrencilerinden ileriki dönemlerde de daha büyük başarılar beklediklerini ifade ettiler.

Kolejin Genel Müdürü Fatih Küçük Özgüven Sistem Kolejinin vizyonu ve misyonunu açıkladı. Vizyonumuz; “Her güzel şeyi en mükemmel şekilde yapmaya  odaklanan , özgür düşünen,sağduyulu, insanlara gerçek iyilik yolunda hizmet edecek güzel ahlaklı ve hayırlı nesiller yetiştiren bir kurum olmaktır.” Misyonumuz; “Mutlu, özgüvenli ,başarılı , ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran –sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öz değerlendirme yapabilen ,işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen , öğrenmeye ve yeniliğe açık, entelektüel, cesaretli, çok yönlü gelişime açık, ulusal kültürü özümsemiş, küresel düşünen bireyler yetiştirmektir.” Dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.