ÖZGÜVEN SİSTEM KOLEJİ EĞİTİMDE GÜVEN VERMEYE DEVAM EDİYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.12.2020 - 12:43, Güncelleme: 01.12.2020 - 12:43
 

ÖZGÜVEN SİSTEM KOLEJİ EĞİTİMDE GÜVEN VERMEYE DEVAM EDİYOR

Özgüven Sistem Koleji gerek yüz yüze eğitim sürecinde gerekse uzaktan eğitim sürecinde velilerine güven veriyor. Her iki sisteme de hızlı bir şekilde adapte olan Özgüven Sistem Koleji öğrenci ve öğretmenleri hiçbir koşulda  eğitime ara vermiyor. Bu süreçte velilerin de kuruma güveni dikkat çekiyor. Altıncı yılında olan Kolej Seydişehir kamuoyunda da her geçen gün kendinden söz ettiriyor. Güçlü eğitim kadrosu ve güvenilir eğitim sistemi ile kayıt döneminde de ön plana çıktığı göze çarpıyor. Bir önceki döneme göre kayıtlarda her kademede büyük bir artış gözlemleniyor.  Uzaktan eğitim sürecinde de talep görmeye devam eden Özgüven Sistem Koleji;   Anasınıfında %100'lük,  ilkokullarda %25'lik ,  ortaokullarda %30'luk ve Anadolu Lisesinde %100' lük bir artışla kayıt dönemini başarıyla devam ettiriyor .   Okul Müdürü Recep Yasin ÖZ,  ilgiden çok memnun olduklarını belirtirken “ Koşullar ne olursa olsun öğrencilerimizin ve velilerimizin yanındayız. Bu süreçte tüm kaynaklarımızı öğrencilerimiz için harcıyoruz. Uzaktan eğitim sürecinde yapılan canlı interaktif derslere tüm öğrencilerimiz aktif olarak katılıyor. Bunların dönütlerini de velilerimizden memnuniyet olarak alıyoruz. Bu da tüm kadromuzu mutlu ediyor. Ayrıca bu süreçte bizlere güvenen tüm velilerimize teşekkür ederiz.“ diyerek cümlelerini bitirdi.

Özgüven Sistem Koleji gerek yüz yüze eğitim sürecinde gerekse uzaktan eğitim sürecinde velilerine güven veriyor. Her iki sisteme de hızlı bir şekilde adapte olan Özgüven Sistem Koleji öğrenci ve öğretmenleri hiçbir koşulda  eğitime ara vermiyor. Bu süreçte velilerin de kuruma güveni dikkat çekiyor. Altıncı yılında olan Kolej Seydişehir kamuoyunda da her geçen gün kendinden söz ettiriyor. Güçlü eğitim kadrosu ve güvenilir eğitim sistemi ile kayıt döneminde de ön plana çıktığı göze çarpıyor. Bir önceki döneme göre kayıtlarda her kademede büyük bir artış gözlemleniyor.  Uzaktan eğitim sürecinde de talep görmeye devam eden Özgüven Sistem Koleji;

  Anasınıfında %100'lük,  ilkokullarda %25'lik ,  ortaokullarda %30'luk ve Anadolu Lisesinde %100' lük bir artışla kayıt dönemini başarıyla devam ettiriyor .

  Okul Müdürü Recep Yasin ÖZ,  ilgiden çok memnun olduklarını belirtirken “ Koşullar ne olursa olsun öğrencilerimizin ve velilerimizin yanındayız. Bu süreçte tüm kaynaklarımızı öğrencilerimiz için harcıyoruz. Uzaktan eğitim sürecinde yapılan canlı interaktif derslere tüm öğrencilerimiz aktif olarak katılıyor. Bunların dönütlerini de velilerimizden memnuniyet olarak alıyoruz. Bu da tüm kadromuzu mutlu ediyor. Ayrıca bu süreçte bizlere güvenen tüm velilerimize teşekkür ederiz.“ diyerek cümlelerini bitirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.