ÖZGÜVEN SİSTEM KOLEJİ GÜVEN VERİYOR

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.11.2018 - 09:20, Güncelleme: 08.11.2018 - 09:20
 

ÖZGÜVEN SİSTEM KOLEJİ GÜVEN VERİYOR

Özgüven Sistem Koleji yöneticileri, öğrencilerini servislerden her gün sabah ve akşam öğretmen kontrolünde imza ile  teslim alıp teslim ettiklerini  ifade ettiler. Yöneticiler, gerek bina yapımız  ve güvenlik görevlimizle gerekse öğretmen kontrollerimizle ilçenin en güvenli okulu olduklarını belirtiler. Öğrencilerinin  güvenliği onlar için değerli ve çok önemli  olduğunu vurguladılar.

Özgüven Sistem Koleji yöneticileri, öğrencilerini servislerden her gün sabah ve akşam öğretmen kontrolünde imza ile  teslim alıp teslim ettiklerini  ifade ettiler.

Yöneticiler, gerek bina yapımız  ve güvenlik görevlimizle gerekse öğretmen kontrollerimizle ilçenin en güvenli okulu olduklarını belirtiler.

Öğrencilerinin  güvenliği onlar için değerli ve çok önemli  olduğunu vurguladılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.