Özgüven Sistem Koleji okula kabul (Bursluluk) sınavı tarihini açıkladı.

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.02.2021 - 12:53, Güncelleme: 17.02.2021 - 12:53
 

Özgüven Sistem Koleji okula kabul (Bursluluk) sınavı tarihini açıkladı.

İlçemizin önde gelen eğitim kurumlarından Özgüven Sistem Koleji okula kabul (Bursluluk) sınavı tarihini açıkladı.

Özgüven Sistem Koleji; 23 Mart Salı Günü Saat 13.30’ da 5 ve 6. Sınıfların, 24 Mart Çarşamba Günü Saat 13.30’ da 4. Sınıfların, 25 Mart Perşembe Günü Saat 13.30’ da 7 ve 8. Sınıfların, 26 Mart Cuma Günü Saat 13.30’ da 9,10 ve 11. Sınıfların, Okula kabul sınavlarının yapılacağını belirtti.                 Daha öncede pandemi sürecinde aldığı tedbirlerle örnek olan özgüven sistem koleji sınav için aldığı tedbirlerle de dikkat çekiyor. İlçemizde TSE onaylı ‘’Okulum Temiz ‘’ belgesi olan Özgüven Sistem Koleji pandemi sürecinde yapılacak olan sınavın tüm detaylarını bizlerle paylaştı. Öncelikle tüm başvuruların online veya yüz yüze yapılabileceğini, Tüm öğrenciler için HES kodunun zorunlu olduğunu ve sınav günü sınava katılacak öğrencilerin HES kodu sorgulamasına tabi olacağını, Sınav günü velilerin okul bina ve bahçesine alınmayacağı, Sınava gelen öğrencilerin bekletilmeden gerekli kontroller yapıldıktan sonra sınav salonuna alınacağı, Öğrencilerin 3 farklı girişten üç farklı kata birbirinden bağımsız olarak alınacağı, Girişlerde ateş ölçümü ve maske kontrollerinin yapılacağı, Sınıf mevcutlarının minimum seviyede olduğunu, Her sınav solonun girişinde elleri dezenfekte istasyonlarının olacağı, Bizlere ifade etti. Özgüven Sistem Koleji idarecileri; Öğrencilerin sağlığının her şeyden kıymetli olduğunu bu sebepten dolayı alınacak tedbirlerin maksimum seviyede olacağını belirtti. Pandemiden dolayı kontenjanların da sınırlı olduğunu bu sebepten velilerimizin kayıtlarını önceden tamamlamaları gerektiğini ifade ederek cümlelerini tamamladı.                Online başvurular için;   http://ozguvensistem.sinavkayit.net/
İlçemizin önde gelen eğitim kurumlarından Özgüven Sistem Koleji okula kabul (Bursluluk) sınavı tarihini açıkladı.

Özgüven Sistem Koleji;

23 Mart Salı Günü Saat 13.30’ da 5 ve 6. Sınıfların,

24 Mart Çarşamba Günü Saat 13.30’ da 4. Sınıfların,

25 Mart Perşembe Günü Saat 13.30’ da 7 ve 8. Sınıfların,

26 Mart Cuma Günü Saat 13.30’ da 9,10 ve 11. Sınıfların,

Okula kabul sınavlarının yapılacağını belirtti.

                Daha öncede pandemi sürecinde aldığı tedbirlerle örnek olan özgüven sistem koleji sınav için aldığı tedbirlerle de dikkat çekiyor.

İlçemizde TSE onaylı ‘’Okulum Temiz ‘’ belgesi olan Özgüven Sistem Koleji pandemi sürecinde yapılacak olan sınavın tüm detaylarını bizlerle paylaştı.

Öncelikle tüm başvuruların online veya yüz yüze yapılabileceğini, Tüm öğrenciler için HES kodunun zorunlu olduğunu ve sınav günü sınava katılacak öğrencilerin HES kodu sorgulamasına tabi olacağını, Sınav günü velilerin okul bina ve bahçesine alınmayacağı, Sınava gelen öğrencilerin bekletilmeden gerekli kontroller yapıldıktan sonra sınav salonuna alınacağı, Öğrencilerin 3 farklı girişten üç farklı kata birbirinden bağımsız olarak alınacağı, Girişlerde ateş ölçümü ve maske kontrollerinin yapılacağı, Sınıf mevcutlarının minimum seviyede olduğunu, Her sınav solonun girişinde elleri dezenfekte istasyonlarının olacağı,

Bizlere ifade etti.

Özgüven Sistem Koleji idarecileri; Öğrencilerin sağlığının her şeyden kıymetli olduğunu bu sebepten dolayı alınacak tedbirlerin maksimum seviyede olacağını belirtti. Pandemiden dolayı kontenjanların da sınırlı olduğunu bu sebepten velilerimizin kayıtlarını önceden tamamlamaları gerektiğini ifade ederek cümlelerini tamamladı.

               Online başvurular için;

 

http://ozguvensistem.sinavkayit.net/

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.