ÖZGÜVEN SİSTEM KOLEJİ OKULU EVE TAŞIDI

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.04.2020 - 12:55, Güncelleme: 02.04.2020 - 12:55
 

ÖZGÜVEN SİSTEM KOLEJİ OKULU EVE TAŞIDI

Özgüven Sistem Koleji tüm kademelerde eğitime devam ediyor.

Okul Müdürü Recep Yasin ÖZ " Ülkemizin içinde bulunduğu mücbir sebepten dolayı yüz  yüze eğitime ara verildiğini ifade etti. Bu süreci kurum olarak yakinen takip ettiklerini, Bakanlığın aldığı kararlar doğrultusunda sistemlerini güncelleyerek devam ettiklerini belirtti. Okul Müdürü Recep Yasin ÖZ geride kalan süreci şöyle anlattı. Recep Yasin ÖZ; " Kurum olarak öncelikle içinde bulunduğumuz durumu değerlendirdik. Öğretmenlerimiz ve yönetimimiz ile detaylı toplantılar yaptık. EBA sistemini öğretmenlerimiz ile aktive edip tüm öğrencilerimizi sisteme dahil ettik. Süreç ilerledikçe öğrencilerimizin takip sistemine Morpa Kampüs dijital platformunu ekledik. Çok kısa sürede öğrencilerimizi ve velilerimizi her iki platformda entegre edip takibe başladık. Daha sonra öğrencilerimizle canlı sınıflar oluşturarak online derslere  başladık.  29 Mart tarihinden itibaren de tüm kademede online derslerimiz programlı bir şekilde başladı. Dersler her gün 09.00 da başlayıp 12.30 kadar devam etmektedir. Bu dersler sadece akademik derslerden oluşmuyor. Çocukların evdeki mevcut durumları da düşünülerek akademik derslere; değerler eğitimi, Resim, Müzik , Dans dersleri  gibi sosyal dersler ve Rehberlik dersleri ile destekledik. 8. Sınıflar için  ise özel bir program uyguluyoruz.  Öğrencilerimize öncelikle günlük deneme sınavı uygulayıp online soru çözümleri yapıyoruz. Öğrencilerimizin kaçırdığı dersler için ise dersleri kayıt altına alıp.Youtube(https://www.youtube.com/channel/UCvKZsxuW1joYUb5NcvP9Sjw ) kanalımıza yüklüyoruz. Tüm öğrencileriz deneyimli kadromuzun anlattığı bu derslerden yararlana bilir.’’ dedi. Recep Yasin ÖZ ; ‘’ öğrencilerimiz eğer okula gelemiyorsa biz okul olarak onlara gideriz. Önemli olan onların sağlığı, bu süreçte sabırla evde kalıp ders zilinin çalacağı günü hep birlikte iple çekeceğiz’’ diyerek cümlelerini tamamladı.
Özgüven Sistem Koleji tüm kademelerde eğitime devam ediyor.

Okul Müdürü Recep Yasin ÖZ " Ülkemizin içinde bulunduğu mücbir sebepten dolayı yüz  yüze eğitime ara verildiğini ifade etti. Bu süreci kurum olarak yakinen takip ettiklerini, Bakanlığın aldığı kararlar doğrultusunda sistemlerini güncelleyerek devam ettiklerini belirtti.

Okul Müdürü Recep Yasin ÖZ geride kalan süreci şöyle anlattı.

Recep Yasin ÖZ; " Kurum olarak öncelikle içinde bulunduğumuz durumu değerlendirdik. Öğretmenlerimiz ve yönetimimiz ile detaylı toplantılar yaptık. EBA sistemini öğretmenlerimiz ile aktive edip tüm öğrencilerimizi sisteme dahil ettik. Süreç ilerledikçe öğrencilerimizin takip sistemine Morpa Kampüs dijital platformunu ekledik. Çok kısa sürede öğrencilerimizi ve velilerimizi her iki platformda entegre edip takibe başladık. Daha sonra öğrencilerimizle canlı sınıflar oluşturarak online derslere  başladık.  29 Mart tarihinden itibaren de tüm kademede online derslerimiz programlı bir şekilde başladı. Dersler her gün 09.00 da başlayıp 12.30 kadar devam etmektedir. Bu dersler sadece akademik derslerden oluşmuyor. Çocukların evdeki mevcut durumları da düşünülerek akademik derslere; değerler eğitimi, Resim, Müzik , Dans dersleri  gibi sosyal dersler ve Rehberlik dersleri ile destekledik. 8. Sınıflar için  ise özel bir program uyguluyoruz.  Öğrencilerimize öncelikle günlük deneme sınavı uygulayıp online soru çözümleri yapıyoruz. Öğrencilerimizin kaçırdığı dersler için ise dersleri kayıt altına alıp.Youtube(https://www.youtube.com/channel/UCvKZsxuW1joYUb5NcvP9Sjw ) kanalımıza yüklüyoruz. Tüm öğrencileriz deneyimli kadromuzun anlattığı bu derslerden yararlana bilir.’’ dedi.

Recep Yasin ÖZ ; ‘’ öğrencilerimiz eğer okula gelemiyorsa biz okul olarak onlara gideriz. Önemli olan onların sağlığı, bu süreçte sabırla evde kalıp ders zilinin çalacağı günü hep birlikte iple çekeceğiz’’ diyerek cümlelerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.