ÖZGÜVEN SİSTEM KOLEJİNDE EĞİTİMDE YENİ DÖNEM

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.06.2020 - 02:00, Güncelleme: 08.06.2020 - 02:00
 

ÖZGÜVEN SİSTEM KOLEJİNDE EĞİTİMDE YENİ DÖNEM

Özgüven Sistem Koleji yeni eğitim -öğretim sürecine hazır.

Dünyayı etkileyen korana virüs  salgını 15 Mart itibariyle eğitim-öğretimi de etkiledi. Bu süreçte yeni sosyal hayat kapsamında eğitim kurumlarını da kendini yenilemek zorunda bıraktı. İlçemizin önde gelen eğitim kurumlarından Özel Özgüven Sistem Koleji yeni eğitim-öğretim için hazırlıklarını tamamladı. Okul Müdürü Recep Yasin ÖZ: ‘’ İçinde bulunduğumuz süreci tüm titizlikle ve özenle değerlendirdik. Tüm dünyadaki gelişmeleri yakinen  takip  ettik. Normalleşmenin başladığı ülkelerde okullar açılmaya başladığı andan itibaren alınan tedbir çalışmalarını değerlendirdik. İlk olarak okulumuzda uzmanlardan oluşan bir tavsiye kurulu oluşturduk. Bu kurul; iş yeri hekimi, iş yeri güvenliği uzmanı, sosyolog, PDR uzmanı, pedolog ve afet eğitim koordinatöründen oluşmaktadır. Bu kurul gelişmeleri yakın takibe alıp Bilim Kurulunun kararlarını da göz önüne alarak hazırlıklara başladık. Bu üç aylık süreçte yapılacaklar tek tek belirlendi ve uygulamaya geçildi. 20 Haziran yapılacak olan LGS’ de öğrencilerimizin sağlığı için tüm tedbirler alındı. Bu tedbirlerin bazıları şunlardır: Okul giriş ve çıkışında maske değişimi Okul girişinde ve çıkışında dezenfekte yürüyüş yolu Ateş ölçüm noktaları Girişlerde sensörlü dezenfekte standı Sınıf girişlerinde dezenfektan kullanım noktaları Minimize edilmiş sınıf mevcutları 14 hijyen kural ve bildirileri Ayrıca korona virüsle ilgili velilere ve öğrencilere bilgilendirme broşürü hazırlanmaktadır.” dedi.
Özgüven Sistem Koleji yeni eğitim -öğretim sürecine hazır.

Dünyayı etkileyen korana virüs  salgını 15 Mart itibariyle eğitim-öğretimi de etkiledi. Bu süreçte yeni sosyal hayat kapsamında eğitim kurumlarını da kendini yenilemek zorunda bıraktı. İlçemizin önde gelen eğitim kurumlarından Özel Özgüven Sistem Koleji yeni eğitim-öğretim için hazırlıklarını tamamladı.

Okul Müdürü Recep Yasin ÖZ: ‘’ İçinde bulunduğumuz süreci tüm titizlikle ve özenle değerlendirdik. Tüm dünyadaki gelişmeleri yakinen  takip  ettik. Normalleşmenin başladığı ülkelerde okullar açılmaya başladığı andan itibaren alınan tedbir çalışmalarını değerlendirdik. İlk olarak okulumuzda uzmanlardan oluşan bir tavsiye kurulu oluşturduk. Bu kurul; iş yeri hekimi, iş yeri güvenliği uzmanı, sosyolog, PDR uzmanı, pedolog ve afet eğitim koordinatöründen oluşmaktadır. Bu kurul gelişmeleri yakın takibe alıp Bilim Kurulunun kararlarını da göz önüne alarak hazırlıklara başladık.

Bu üç aylık süreçte yapılacaklar tek tek belirlendi ve uygulamaya geçildi. 20 Haziran yapılacak olan LGS’ de öğrencilerimizin sağlığı için tüm tedbirler alındı. Bu tedbirlerin bazıları şunlardır:

Okul giriş ve çıkışında maske değişimi Okul girişinde ve çıkışında dezenfekte yürüyüş yolu Ateş ölçüm noktaları Girişlerde sensörlü dezenfekte standı Sınıf girişlerinde dezenfektan kullanım noktaları Minimize edilmiş sınıf mevcutları 14 hijyen kural ve bildirileri

Ayrıca korona virüsle ilgili velilere ve öğrencilere bilgilendirme broşürü hazırlanmaktadır.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.