ÖZGÜVEN SİSTEM KOLEJİ’NDEN 30 AĞUSTOS ZAFER TURU

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.08.2019 - 11:51, Güncelleme: 29.08.2019 - 11:51
 

ÖZGÜVEN SİSTEM KOLEJİ’NDEN 30 AĞUSTOS ZAFER TURU

Özgüven Sistem Koleji 30 Ağustos Zafer Bayramının 97. Yıl dönümün de öğretmen ve öğrencileriyle zafer turu düzenledi.

Programa bisikletleriyle katılan öğretmen ve öğrenciler okul önünden hareket ederek Kuğulu Parkta kahvaltı yaparak tekrar turlarını okul önün de tamamladılar. Okul Müdürü Recep Yasin Öz bu etkinliği düzenlememiz de destek olan Sayın Kaymakamımız Aydın Erdoğan’a,  İlçe Emniyet Müdürümüze, İlçe Sağlık Müdürümüze, velilerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür etti. Kolej yetkilileri tarafından etkinlikle ilgili yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi: “30 Ağustos 1922 zaferi, tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olmasının yanında, yalnızca bizim değil; tüm ezilmiş ulusların, hatta tüm insanlığın, özgürlüğe, kurtuluşa, başı dik ve onuruyla yaşama kararlılığına yönelişinin ve bu doğrultuda atılmış tarihi bir adımın bayramıdır. Zafer, ‘Zafer benimdir’ diyebilenindir. Başarı ise ‘Başaracağım’ diye başlayarak sonunda ‘Başardım’ diyebilenindir.(Mustafa Kemal Atatürk). 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.”
Özgüven Sistem Koleji 30 Ağustos Zafer Bayramının 97. Yıl dönümün de öğretmen ve öğrencileriyle zafer turu düzenledi.

Programa bisikletleriyle katılan öğretmen ve öğrenciler okul önünden hareket ederek Kuğulu Parkta kahvaltı yaparak tekrar turlarını okul önün de tamamladılar.

Okul Müdürü Recep Yasin Öz bu etkinliği düzenlememiz de destek olan Sayın Kaymakamımız Aydın Erdoğan’a,  İlçe Emniyet Müdürümüze, İlçe Sağlık Müdürümüze, velilerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür etti.

Kolej yetkilileri tarafından etkinlikle ilgili yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi:

“30 Ağustos 1922 zaferi, tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olmasının yanında, yalnızca bizim değil; tüm ezilmiş ulusların, hatta tüm insanlığın, özgürlüğe, kurtuluşa, başı dik ve onuruyla yaşama kararlılığına yönelişinin ve bu doğrultuda atılmış tarihi bir adımın bayramıdır.

Zafer, ‘Zafer benimdir’ diyebilenindir. Başarı ise ‘Başaracağım’ diye başlayarak sonunda ‘Başardım’ diyebilenindir.(Mustafa Kemal Atatürk).

30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.