Özgüven Sistem Kolejin'den resim sergisi (videolu)

Eğitim (STG) - SEYDİŞEHİR TOROSLAR GAZETESİ | 12.06.2023 - 20:59, Güncelleme: 12.06.2023 - 22:35
 

Özgüven Sistem Kolejin'den resim sergisi (videolu)

Özgüven Sistem Koleji öğrencileri derslerinin, yanında yaptıkları resimlerle de izleyicilerden tam not aldı.

  Dönem sonu nedeniyle Seydişehir Belediye Düğün salonunda düzenlenen resim sergisine Kaymakam Deniz Pişkin, Ağır Ceza Reisi Kadir Yalçın Özkubat, Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Özgüven Sistem Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Göncü, veliler ve çok sayıda davetli katıldı. Resim sergisinde öğrenciler çizdikleri yeşilçam artistlerini canlandırdı.  Seydişehir Belediye Düğün Salonundaki Sergide konuşan Okul Müdürü Recep Yasin Öz : “Özgüven Sistem Koleji olarak öğrencilerimize derslerimizin yanı sıra onların yeteneklerini geliştirmek, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkan nesiller yetiştirmek adına çalışıyoruz. Bu nedenle onların yaptıkları resim çalışması için sergi yaptık. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederim“ dedi.  
Özgüven Sistem Koleji öğrencileri derslerinin, yanında yaptıkları resimlerle de izleyicilerden tam not aldı.

 

Dönem sonu nedeniyle Seydişehir Belediye Düğün salonunda düzenlenen resim sergisine Kaymakam Deniz Pişkin, Ağır Ceza Reisi Kadir Yalçın Özkubat, Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar, Özgüven Sistem Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Göncü, veliler ve çok sayıda davetli katıldı.

Resim sergisinde öğrenciler çizdikleri yeşilçam artistlerini canlandırdı.

 Seydişehir Belediye Düğün Salonundaki Sergide konuşan Okul Müdürü Recep Yasin Öz : “Özgüven Sistem Koleji olarak öğrencilerimize derslerimizin yanı sıra onların yeteneklerini geliştirmek, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkan nesiller yetiştirmek adına çalışıyoruz. Bu nedenle onların yaptıkları resim çalışması için sergi yaptık. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederim“ dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.