ÖZGÜVEN SİSTEM KOLEJİNDEN VELİLERE GÜVENCE

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.08.2020 - 02:21, Güncelleme: 06.08.2020 - 02:21
 

ÖZGÜVEN SİSTEM KOLEJİNDEN VELİLERE GÜVENCE

2020-2021 Eğitim öğretim yılı hazırlıklarını tamamlayan Özgüven Sistem Koleji kayıt sürecinde de velilerine güvence verdi.

15 martta yüz yüze eğitime ara veren Özgüven Sistem Koleji 23 mart tarihinden  itibaren tüm kademelerinde uzaktan eğitimle 2019-2020 eğitim öğretim dönemini tamamladı. Velilerden uzaktan eğitim sürecinde tam not aldı. Bu süreci başarılı bir şekilde tamamlayan Özgüven Sistem Koleji öğrencilerinin 15 marttan itibaren yemek ve servis ücretlerini iade ederek velilere maddi güvence sağladı.                Özgüven Sistem Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet GÖNCÜ ,2020-2021 eğitim öğretim yılı için yoğun bir talep olduğunu kayıtların devam ettiğini belirtti. Sınıf kontenjanlarının pandemiden dolayı sınırlı olduğunu ve mevcut kontenjanlarının dolmak üzere olduğunu söyledi.  AHMET GÖNCÜ :2020-2021 eğitim öğretim yılı için velilere  maddi güvence verdi. Verilemeyen hizmeti velilerden talep etmeyeceğini belirtirken bu süreçte kurumun daima yanında olan tüm velilere de ayrı ayrı teşekkürlerini iletti.
2020-2021 Eğitim öğretim yılı hazırlıklarını tamamlayan Özgüven Sistem Koleji kayıt sürecinde de velilerine güvence verdi.

15 martta yüz yüze eğitime ara veren Özgüven Sistem Koleji 23 mart tarihinden  itibaren tüm kademelerinde uzaktan eğitimle 2019-2020 eğitim öğretim dönemini tamamladı.

Velilerden uzaktan eğitim sürecinde tam not aldı. Bu süreci başarılı bir şekilde tamamlayan Özgüven Sistem Koleji öğrencilerinin 15 marttan itibaren yemek ve servis ücretlerini iade ederek velilere maddi güvence sağladı.

               Özgüven Sistem Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet GÖNCÜ ,2020-2021 eğitim öğretim yılı için yoğun bir talep olduğunu kayıtların devam ettiğini belirtti.

Sınıf kontenjanlarının pandemiden dolayı sınırlı olduğunu ve mevcut kontenjanlarının dolmak üzere olduğunu söyledi.  AHMET GÖNCÜ :2020-2021 eğitim öğretim yılı için velilere  maddi güvence verdi. Verilemeyen hizmeti velilerden talep etmeyeceğini belirtirken bu süreçte kurumun daima yanında olan tüm velilere de ayrı ayrı teşekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.