ÖZGÜVEN SİSTEM KOLEJİ’NE BEYAZ BAYRAK

Güncel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.02.2018 - 07:21, Güncelleme: 23.02.2018 - 07:21
 

ÖZGÜVEN SİSTEM KOLEJİ’NE BEYAZ BAYRAK

Özgüven Sistem Koleji “Beyaz Bayrak” uygulamasına sahip okul olarak 22.02.2018 Perşembe günü akredite edildi. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Tahir Kibar’ın teşrifleriyle gerçekleştirilen törende Özgüven Sistem Koleji’ne “Beyaz Bayrak” verildi.

Ülke genelinde geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın beden ve ruh sağlığını korumak, geliştirmek, yaşam kalitesini yükseltmek, temizlik ve hijyen konusunda yeterli eğitim almış sağlıklı nesiller yetiştirmek, öğrencilerimizin hijyenik bir ortamda eğitim-öğretimini sürdürmek amacıyla milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı örgün ve yaygın eğitim kurumlarının temizlik ve hijyen konusunda teşvik edilmesi, okul sağlığının daha iyi düzeye çıkarılması amacıyla Millî Eğitim Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığımız arasında 2006 yılından itibaren uygulanmaktadır. Beyaz Bayrakuygulaması ile Eğitim kurumlarımızın temiz ve sağlıklı bir çevreye kavuşturulması sağlanmış, okullar arasında temizlik, hijyen, okul kantini vb. konularda olumlu yönde bir rekabet ortamı oluşturulmuştur. Özgüven Sistem Koleji tüm bu sayılan kriterlerde başarılı olmuş ve beyaz bayrak almaya hak kazanmıştır.
Özgüven Sistem Koleji “Beyaz Bayrak” uygulamasına sahip okul olarak 22.02.2018 Perşembe günü akredite edildi. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Tahir Kibar’ın teşrifleriyle gerçekleştirilen törende Özgüven Sistem Koleji’ne “Beyaz Bayrak” verildi.

Ülke genelinde geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın beden ve ruh sağlığını korumak, geliştirmek, yaşam kalitesini yükseltmek, temizlik ve hijyen konusunda yeterli eğitim almış sağlıklı nesiller yetiştirmek, öğrencilerimizin hijyenik bir ortamda eğitim-öğretimini sürdürmek amacıyla milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı örgün ve yaygın eğitim kurumlarının temizlik ve hijyen konusunda teşvik edilmesi, okul sağlığının daha iyi düzeye çıkarılması amacıyla Millî Eğitim Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığımız arasında 2006 yılından itibaren uygulanmaktadır.

Beyaz Bayrakuygulaması ile Eğitim kurumlarımızın temiz ve sağlıklı bir çevreye kavuşturulması sağlanmış, okullar arasında temizlik, hijyen, okul kantini vb. konularda olumlu yönde bir rekabet ortamı oluşturulmuştur.

Özgüven Sistem Koleji tüm bu sayılan kriterlerde başarılı olmuş ve beyaz bayrak almaya hak kazanmıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve toroslargazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.